Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Finala turneului Masters de la Roma ne aduce o confruntare de top între liderul mondial Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas. 


cota2.ro

Novak Djokovic este în fața primului titlu din acest an, după ce a mai pierdut o finală chiar in fața propriilor suporteri, la Belgrad. Scandalurile legate de opiniile sale cu privire la vaccinare și război l-au influențat negativ pe liderul mondial care are cel mai prost sezon din ultimul deceniu. Nole este unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, cu 86 titluri ATP câștigate, dintre care 20 de mare șlem și a ajuns ieri la 1000 victorii în circuit, o performanță de-a dreptul incredibilă. Aici sârbul a jucat foarte bine, nu a pierdut set, deși a întâlnit jucători buni precum Auger Aliassime sau Casper Ruud.  


Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 23 ani, clasat pe locul 5 ATP. Deși este încă tânăr, grecul este de ceva timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 8 turnee ATP câștigate. Anul acesta are evoluții foarte bune, a câștigat Masters-ul de la Monte Carlo, a pierdut finala la Rotterdam și a ajuns în semifinale la AO, Acapulco și Madrid. Pe zgură anul acesta Tsitsipas are un bilanț 14-2, singurii adversari care l-au învins fiind Alcaraz și Zverev. Aici a trecut de Dimitrov, Khachanov, Sinner și Zverev, pierzând set în 3 din cele 4 meciuri. 


Ultimul meci direct jucat între cei doi a fost finala de la Roland Garros de anul trecut, când Nole s-a impus după ce a revenit de la 0-2 la seturi. De altfel, chiar dacă zgura este suprafața favorită a grecului, Djokovic a câștigat toate cele 4 partide directe pe această suprafață. Ei s-au întâlnit la Roma și anul trecut, când tot sârbul a câștigat în sferturile de finală. Merg pe victoria liderului mondial care a început să joace din ce in ce mai bine și trebuie să câștige primul titlu din acest an.  


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Novak Djokovic
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro