Ponturi Pariuri Tenis Federico Delbonis vs Ricardas Berankis

BETANO

În primul tur al turneului ATP de la Geneva, avem partida dintre Federico Delbonis și Ricardas Berankis. 


cota2.ro

Federico Delbonis este un jucător argentinian de 31 de ani clasat pe locul 64 ATP. El este un zgurist tipic, pe această suprafață având și cele mai mari succese din carieră, titlurile ATP de la Marrakech și Sao Paolo, dar și 12 trofee în turnee de nivel secund Challenger ori ITF. De la ultimul au trecut însă 3 ani, astfel că putem spune că Federico este spre finalul carierei. Chiar și așa, se menține în prima sută mondială în ciuda unei forme destul de slabă. 


Ricardas Berankis este un sportiv din Lituania de 31 ani, clasat pe locul 101 ATP. El a cochetat in ultimii ani între pozițiile 50-100, însă accidentările i-au influențat în mod negativ cariera. Și acum vine după o accidentare, el disputând ultimul meci pe data de 27.03. Berankis preferă suprafețele rapide, pe zgură fiind mai degrabă modest. Anul acesta este la prima partidă pe această suprafață și nu cred că poate emite pretenții prea mari. 


Federico Delbonis este jucătorul tipic de zgură, foarte bun în schimburile lungi și cred că se va impune fără mari probleme. Berankis vine după o nouă accidentare și nu știu cât de pregătit este fizic. Merg pe o victorie scurtă a lui Delbonis.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Delbonis vs Ricardas Berankis
Pronostic:
Federico Delbonis 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro