Ponturi Pariuri Fotbal Southampton vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

Southampton și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în penultima etapă din Premier League.

În ciuda rezultatelor slabe din perioada recentă, Southampton este salvată matematic de la retrogradare. „Sfinții” au strâns 40 de puncte, suficiente pentru a ține cel puțin 3 formații dedesubt în clasament. Așadar, ultimele două partide ar putea fi abordate fără mare implicare, cu gândul la vacanță și la stagiunea următoare. Forma nu le dă deloc motive de optimism gazdelor, învinse în 5 din ultimele 6 partide disputate pe teren propriu.

cota2.ro

Liverpool a cucerit primele două trofee puse în joc în actuala stagiune, Cupa Ligii și Cupa Angliei. Liga Campionilor este la 90 de minute distanță, o finală cu Real Madrid, iar „cormoranii” încă visează și la titlul din Premier League. Calculele sunt simple. Au nevoie de victorie în ultimele două runde, cu Southampton și Wolverhampton, iar liderul Manchester City să se încurce cu Aston Villa. Un scenariu greu de realizat, dar nu imposibil. Cel mai probabil, Jurgen Klopp îi va menaja astăzi pe Mohamed Salah și pe Van Dijk. Lotul este însă excepțional, așa că absențele lor nu se vor resimți. 

Liverpool a învins-o categoric pe Southampton în meciul din turul campionatului, scor 4-0. Alte informații și statistici interesante înaintea disputei de pe St. Mary's Stadium:

• Liverpool are 12 victorii, 2 remize și 0 înfrângeri în deplasările din anul 2022

• Liverpool are cea mai bună defensivă din Premier League, 24 de goluri primite, la fel ca Manchester City, și al doilea atac, 89 de goluri înscrise în 36 de partide

• Southampton are a 4-a cea mai slabă apărare din campionat, 61 de goluri încasate

• 18.58 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest campionat, liderul ierarhiei. „Cormoranii” sunt pe 2 la șuturi expediate pe spațiul porților adverse, o medie excelentă de 6.25/partidă

• 7.5 cornere/meci a obținut Liverpool în acest sezon de Premier League. Southampton îi este inferioară, 6.2 lovituri de la colțul terenului/partidă

• Chiar dacă nu se vor putea baza pe golgeterul Salah, cei de la Liverpool au alți doi marcatori de top în acest sezon, Jota și Mane, ambii cu câte 15 goluri. 

Pe Betfair Sportsbook am identificat un pariu care mi se pare foarte plauzibil, cotat la @2.10. Îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 și vă invit să îl vedeți în clipul video de mai jos.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Southampton vs Liverpool
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro