Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs Rangers FC

Superbet

Eintracht Frankfurt - Rangers FC

UEFA EUROPA LEAGUE FINAL 2022

De la ora 22:00, pe ”Estadio Ramon Sanchez Pizjuan” din Sevilla se va juca finala UEFA Europa League din acest sezon, avandu-le ca protagoniste pe Eintracht Frankfurt si Rangers FC.

Eintracht Frankfurt a avut un sezon exceptional pe plan european, iar calificarea nu e intamplatoare. Trupa lui Oliver Glasner a eliminat echipe ca Barcelona si West Ham in cursa pentru calificarea in aceasta finala si e de mentionat ca pe ambele echipe le-a invins in deplasare, ceea ce rezulta ca nemtilor le cam place sa evolueze pe alte stadioane. De partea cealalta, Rangers a trecut de Steaua Rosie, Braga si Leipzig in drumul catre aceasta finala. De departe, cel mai dificil a fost Leipzig care a si castigat duelul din turul semifinalei cu trupa lui Giovanni Van Bronckhorst, insa la retur lucrurile au stat cu totul diferit. Ianis Hagi e jucatorul roman care a ajuns intr-o finala europeana in acest an, insa sunt sanse minime ca el sa evolueze avand in vedere accidentarea suferita.

cota2.ro

Echipe probabile:

Eintracht Frankfurt (3-4-3): Trapp; Touré, Tuta, N'Dicka; Knauff, Sow, Rode, Kostić; Hauge, Kamada, Borré.

Rangers FC (3-4-3): McGregor; Goldson, Lundstram, Bassey; Tavernier, Jack, Kamara, Barišić; Wright, Aribo, Kent.

E destul de limpede ca nemtii au prima sansa la calificare si eu cred ca se vor impune. In primul si in primul rand, au dovedit ca merita sa fie in aceast finala, nu au pierdut niciun meci si s-au descurcat foarte bine in meciurile cu adversari mult mai valorosi, iar in al doilea rand, cred ca stadionul din Sevilla va fi plin pana la refuz deoarece fanii celor de la Eintracht au avut foarte multe cereri. Sa nu uitam duelul de pa ”Camp Nou” unde fanii celor de la Frankfurt au fost mai multi decat cei ai Barcelonei ceea nu stiu daca s-a mai intamplat vreodata. Rangers e o nuca tare, insa e greu sa treci de Frankfurt, cu toate ca in semifinale au trecut de Leipzig. De mentionat e ca Rangers, pe teren strain, nu a obtinut rezultate notabile contra echipelor valoroase. Drept urmare, trofeul cred ca va fi adjudecat in aceasta seara de trupa lui Glasner.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Eintracht Frankfurt vs Rangers FC
Pronostic:
Eintracht Frankfurt castiga trofeul
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro