Ponturi Pariuri Tenis Mihaela Buzărnescu vs Susan Bandecchi

BETANO

În calificările de la Roland Garros, pe tabloul feminin avem partida dintre Mihaela Buzărnescu și Susan Bandecchi. 


cota2.ro

Mihaela Buzărnescu este o sportivă din România de 34 ani, aflată pe locul 118 WTA. Aflată la finalul carierei, Miki a avut un traseu mult sub potențialul ei, reușind un singur titlu major în 2018 la San Jose și 21 de nivel inferior ITF și Challenger. În acel an, ea a reușit și cele mai bune performanțe ale carierei , sferturi de finală la Roland Garros și o ascensiune până pe locul 20 WTA. Rezultatele ei în acest an sunt mai degrabă modeste, iar în primul tur a trecut greu de chinezoaica Han Xin -Yun, după ce a pierdut primul set.


Susan Bandecchi este o sportivă din Elveția de 23 ani aflată momentan pe locul 190 WTA. Ea nu a ieșit în evidență până la această vârstă, rezultatele ei fiind mai degrabă modeste. Preferă hardul acolo unde a câștigat 3 turnee ITF de nivel scăzut, iar pe zgură nu a reușit să treacă de turul secund în niciunul dintre turneele ITF la care a participat în acest an. A învins-o în primul tur al calificărilor pe jucătoarea din Australia, Ellen Perez, în două seturi scurte în care și-a pierdut serviciul de două ori.


Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă a carierei, Mihaela Buzărnescu este o sportivă mult mai experimentată decât adversara sa și pornește cu prima șansă. Susan Bandecchi nu a ajuns niciodată pe tabloul principal al vreunui turneu de mare șlem, iar pe zgură este destul de modestă. Merg pe victoria sportivei din România.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mihaela Buzărnescu vs Susan Bandecchi
Pronostic:
Victorie Mihaela Buzărnescu
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro