Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Leicester

BETFAIR SPORTSBOOK

Chelsea Londra și Leicester City se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 27 de Premier League. 

Chelsea va încheia sezonul fără vreun trofeu. A avut două șanse, dar a fost învinsă de Liverpool atât în finala Cupei Ligii, cât și în ultimul act al Cupei Angliei, de fiecare dată la loviturile de departajare. Thomas Tuchel și elevii lui sunt pe 3 în Premier League, înaintea ultimei runde (ei mai au și restanța de astăzi), și sunt siguri că vor evolua și în ediția următoare a Ligii Campionilor. Gândul lor este în acest moment la o binemeritată vacanță, după câteva luni complicate, cu mari incertitudini financiare, cauzate de sancțiunile primite de patronul Abramovic. Tuchel nu îi poate folosi astăzi pe Hudson-Odoi, Havertz și Chilwell, toți accidentați. 

cota2.ro

Și Leicester are o stagiune sub așteptări. Dacă anul trecut a fost la un pas să prindă Liga Campionilor, acum ocupă doar locul 9, cu 48 de puncte și un golaveraj intersant, 57 de goluri înscrise și 57 primite. Brendan Rodgers, antrenor curtat de granzi la un moment dat, e bătut în cuie și pentru stagiunea următoare și deja își pregătește terenul. Sunt toate argumentele să vedem un meci liniștit. Antrenorul irlandez va folosi multe improvizații în echipa de start. Ryan Bertrand, Wilfried Ndidi și Hamza Choudhury sunt accidentați, în timp Youri Tielemans și Ricardo Pereira sunt incerți. 

În meciul din turul campionatului, Chelsea s-a impus categoric, scor 3-0. Alte informații și statistici interesante:

• un singur cartonaș galben a primit Chelsea în meciul tur cu Leicester, văzut de portarul Mendy, pentru trageri de timp

• 54 de cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui Leicester în primele 36 de runde. Asta înseamnă o medie de doar 1.5 avertismente/partidă

• și Chelsea se numără printre formațiile fair-play ale campionatului, 59 de galbene văzute, o medie de 1.63/meci

• Kai Havertz este fotbalistul lui Chelsea cu cele mai multe faulturi comise în acest sezon, 38. El va absenta astăzi

• și din tabăra lui Leicester lipsesc cei mai „duri” fotbaliști, Ndidi și Tielemans, ambii cu câte 30 de faulturi comise.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru sub 3.5 cartonașe în Chelsea - Leicester este @1.83.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Leicester
Pronostic:
SUB 3.5 cartonașe
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro