Ponturi Pariuri Fotbal Hertha Berlin vs Hamburg SV

BETFAIR EXCHANGE

Hertha Berlin și Hamburger SV dispută astăzi, de la ora 21:30, manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Bundesliga. 

Hertha Berlin a investit masiv în ultimii ani, dar nu a făcut-o cu cap, iar acum riscă să retrogradeze din Bundesliga după un deceniu. Regresul început în 2017, clasări doar în jumătatea a doua a clasamentului, a atins apogeul acum. Formația din capitala Germaniei a încheiat pe 16, locul de baraj, cu 33 de puncte, la fel de Stuttgart, dar cu un golaveraj net inferior. De la jumătatea lunii martie, Hertha este antrenată de experimentatul Felix Magath. Acesta nu îi poate folosi astăzi, conform declarațiilor din ultimele conferințe, pe Jarstein, Klünter, Lee, Schwolow și Selke. 

cota2.ro

Hamburger SV, una dintre cele mai titrate formații ale Germaniei, caută să revină pe prima scenă de 4 ani. A avut un ghinion teribil, clasându-se în ultimele stagiuni fix pe locul 4. Acum a prins in-extremis podiumul și implicit poziția de baraj, datorită unei serii de 4 victorii consecutive. A încheiat cu 60 de puncte, la fel ca Darmstadt, dar cu un golaveraj mai bun. Echipa este pregătită de Tim Laszlo Walter. Acesta îi are pe lista indisponibilior pe fundașul lateral Tim Leibold și pe închizătorul Anssi Suhonen. 

Cele mai recente meciuri directe oficiale au fost câștigate de Hertha cu același scor, 2-1, în sezonul 2017/2018 din Bundesliga. Alte informații și statistici interesante:

• Hertha Berlin a marcat în toate cele 18 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon. 14 dintre partide au fost GG

• 71 de goluri a încasat Hertha în cele 34 de etape de Bundesliga, a doua cea mai slabă defensivă, după cea a „lanternei roșii” Furth

• în ultimele 6 meciuri disputate de Hamburger SV s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• Hamburger SV a dat al doilea golgeter din liga secundă, pe Glatzel (22 de goluri) și al doilea cel mai bun pasator, pe Sonny Kittel (12 pase decisive)

• 15.47 ocazii de gol/meci și-a creat Hamburger SV în sezonul recent încheiat

• 17 dintre cele 23 de duble de baraj pentru promovare/menținere au fost câștigate de formațiile de primă ligă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru pariul de tip PRO pentru selecția peste 2.5 goluri marcate în Hertha - Hamburger este @2.16

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hertha Berlin vs Hamburg SV
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro