Ponturi Pariuri Tenis Thanasi Kokkinakis vs Casper Ruud

Superbet

În sferturile de finală ale turneului ATP de la Geneva, avem partida dintre Thanasi Kokkinakis și Casper Ruud.


cota2.ro

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 26 ani, clasat pe locul 85 ATP. Deși este de mulți ani în circuit, el nu a reușit să depășească niciodată pozitia 69 în clasament și asta în special datorită inconstanței sale în rezultate. Dacă pe hard are rezultate bune, câștigând anul acesta și primul titlu ATP din carieră, la Adelaide, pe zgură este modest, fiind prezent foarte rar pe tablourile principale ale turneelor importante. Cu atât mai mult surprind victoriile lui aici contra lui Fognini și Delbonis, doi zguristi tipici aflați însă spre finalul carierei.


Casper Ruud este la acest moment unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din tenisul masculin. La doar 23 ani el are deja 7 titluri ATP câștigate și a intrat printre primii 10 jucători ai lumii cu potențial enorm de creștere. În ultima perioadă are victorii cu Zverev, Schwartzman, Tsitsipas ori Auger Aliassime fiind un jucător capabil să învingă orice adversar într-o zi bună. Aici a trecut în turul precedent de Benoit Paire, pierzând doar 4 game-uri.


Casper Ruud este un jucător serios, care pe zgură macină adversarii până aceștia greșesc. Îl văd mare favorit aici având în vedere stilul de joc al lui Kokkinakis care își pierde repede răbdarea și evită schimburile lungi. Merg pe victoria scurtă a norvegianului. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Thanasi Kokkinakis vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Casper Ruud 2-0
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.85
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro