Ponturi Pariuri Fotbal ACS Sepsi OSK vs FC Voluntari

UNIBET

ACS Sepsi OSK - FC Voluntari

FINALA Cupei Romaniei

De la ora 20:30, pe ”Stadionul Giulesti” din Bucuresti se va juca finala Cupei Romaniei din acest sezon, avandu-le ca protagoniste pe ACS Sepsi OSK si FC Voluntari.

Sepsi trece printr-o forma foarte buna, avand in acest moment 11 victorii si un egal in ultimele 13 meciuri jucate in toate competitiile. Voluntari nu sta nici ea rau, nefiind invinsa in ultimele 3 etape de campionat contra celor de la FCSB, FC Arges si Farul Constanta. Sepsi a castigat numai putin de 60% din ultimele 30 de meciuri jucate in Liga 1, in timp ce FC Voluntari a castigat doar 37% dintre ele. Mai mult decat atat, Sepsi a marcat cel putin un gol in 77% dintre meciuri, iar 67% din acestea s-au incheiat cu cel putin doua goluri pe tabela de marcat. Statisticile interesante sunt insa la meciurile directe unde Voluntariul a castigat 5 din ultimele 10, iar 4 s-au incheiat la egalitate, urmand ca doar o singura victorie sa revina covasnenilor. Numai putin de 8 din ultimele 10 meciuri directe au produs cel putin doua goluri, iar in 7 dintre acestea, ambele echipe au marcat.

cota2.ro

Echipe probabile:

ACS Sepsi OSK (4-3-3): Began – Ashkovski, Tincu, Ninaj, Ispas – Vasvari, Fofana, Golofca – Fulop, Luckassen, Barbut

FC Voluntari (4-2-3-1): Popa – Meleke, Achim, Armas, Briceag – Tavares, Droppa – Ricardinho, Veiga Lopes, Gheorghe – Nemec

Pontul meu pentru aceasta finala merge pe goluri. Statisticile arata bine in ceea ce priveste cele doua echipe, care au o medie de peste 1.00 gol marcat per meci, iar media golurilor in meciurile in care evolueaza este de peste 2.00. Pe langa aceste aspecte, golurile au fost mereu prezente in intlnirile directe si nu vad de ce in aceasta seara ar lipsi. Asadar, pontul meu pentru partida ACS Sepsi OSK - FC Voluntari este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 2.07, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
ACS Sepsi OSK vs FC Voluntari
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro