Ponturi Pariuri Tenis Daniel Masur vs Geoffrey Blancaneaux

Fortuna

În ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros, avem meciul dintre Daniel Masur și Geoffrey Blancaneaux. 


cota2.ro

Daniel Masur este un sportiv german de 27 ani, clasat pe locul 233 ATP. El este un sportiv modest, care nu a intrat niciodată între cei mai buni 150 jucători ai lumii evoluând mai mult în turnee de nivel mic, Challenger și ITF.  Forma lui înainte de aceste calificări era foarte slabă, cu 6 înfrângeri consecutive, toate cu adversari modești, cu atât mai mult surprinde traseul lui aici. I-a eliminat în primele 2 tururi ale calificărilor pe Jack Sock și Jesper de Jong , de fiecare dată din postura de jucător mai slab cotat. 


Geoffrey Blancaneaux este un francez de 23 ani, momentan pe locul 195 ATP. El se anunța una dintre marile speranțe ale tenisului francez încă din tinerețe, fiind foarte bun la juniori, însă cariera sa nu a cunoscut traseul dorit. Geoffrey joacă foarte mult pe zgură, suprafața sa favorită, aici câștigând și 3 titluri de nivel mic, Challenger și ITF. Anul acesta are un titlu ITF la Santo Domingo pe hard,iar pe zgură are un bilanț 7-5, dar și set luat cu Tabilo în calificările de la Munich. Aici a trecut de Basic și Broady, jucători destul de buni.  


Francezul este mare favorit în opinia mea și cred că se va califica pe tabloul principal. Daniel Masur este slab pe zgură, iar acest lucru este vizibil din performanțele lui în ultimii ani pe această suprafață. Înaintea acestor calificări, Masur avea o singură victorie în ultimii 2 ani pe zgură, fiind eliminat de 13 ori în primul tur, indiferent de nivelul turneului la care a participat. În singura partidă directă între cei doi, tot pe zgură, Blancaneaux s-a impus în 2 seturi. Merg pe victoria lui Geoffrey Blancaneaux. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Daniel Masur vs Geoffrey Blancaneaux
Pronostic:
Victorie Geoffrey Blancaneaux
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 5.13
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro