Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Betis Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Betis Sevilla se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în ultima rundă a sezonului din La Liga. 

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga, iar acum e concentrată 100% la finala Ligii Campionilor, programată peste 8 zile, la Paris, împotriva lui Liverpool. În aceste condiții, antrenorul Carlo Ancelotti nu va risca nicio accidentare și își va odihni oamenii de bază. Mai ales că are o listă serioasă de fotbaliști incerți, pe Hazard, Bale sau Alaba. După calificarea în ultimul act din Champions League, madrilenii au tras frâna de mână, lucru care s-a văzut și în rezultate: 0-1 cu Atletico sau 1-1 contra lui Cadiz. 

cota2.ro

Betis Sevilla a fost aproape să obțină un loc de Champions League. Înaintea ultimei runde are 64 de puncte, 3 sub rivala Sevilla, echipa care încheie top 4. Manuel Pellegrini a construit în Andaluzia o formație extrem de atractivă, capabilă să se ia la trântă cu oricine și să își impună stilul de joc, unul bazat pe posesie. Sezonul este oricum unul peste așteptările fanilor, încununat cu triumful din Cupa Regelui, la penalty-uri, într-o finală cu Valencia.

În turul campionatului, Real Madrid s-a impus la limită, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante înaintea disputei de pe Santiago Bernabeu: 

• Betis a pierdut doar două din ultimele 6 dispute directe contra Realului. Începând cu anul 2019, nu a fost învinsă niciodată la mai mult de un gol în duelurile cu „galacticii”

• Betis ocupă locul 3 în clasamentul deplasărilor din acest sezon, 32 de puncte și golaveraj pozitiv, 28-18

• 13.54 ocazii de gol/meci și-a creat Betis în acest sezon de La Liga, a treia medie din competiție, după Real Madrid și Barcelona

• la capitolul șuturi expediate pe spațiul porților adverse, Betis stă și mai bine, poziția secundă, după Real, cu o medie de 4.84 execuții cadrate/partidă

• Betis are 3 deplasări consecutive fără gol încasat.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota handicapul asiatic +1 pe Betis are cota @1.69.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Betis Sevilla
Pronostic:
Betis +1 Handicap Asiatic
Cota
1.69
Cota finala: 1.69
Profit: 3.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro