Ponturi Pariuri Fotbal Antalyaspor vs Galatasaray

Superbet

Antalyaspor și Galatasaray se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în ultima rundă a sezonului din Superliga turcă

Multinaționala de la Antalyaspor, o echipă cu 15 fotbaliști din afara Turciei în lot, este printre cele mai în formă formații de pe bătrânul continent, cu o serie de 15 meciuri consecutive fără eșec pe teren propriu. Rezultatele au venit odată cu instalarea pe bancă a lui Nuri Sahin, fostul mijlocaș al lui Dortmund, în vârstă de doar 33 de ani. El are la dispoziție câțiva fotbaliști cu nume, precum Naldo, Mehmedi sau Luiz Adriano. Înaintea ultimei runde, Antalyaspor ocupă locul 7 în Turcia, cu 58 de puncte. 

cota2.ro

Galatasaray, vicecampioană stagiunea precedentă, a înregistrat un regres evident. Campania de achiziții, în frunte cu românii Cicâldău și Moruțan, este caracterizată drept un eșec de presa turcă. Gruparea „Cim-bom” a stat o perioadă bună în zona periculoasă a clasamentului, iar acum se situează pe 11, cu 51 de puncte și cu un golaveraj negativ, 50 de goluri marcate și 52 încasate. Dintre „tricolori”, șanse mai mare să joace astăzi are Alexandru Cicâldău. Olimpiu Moruțan e în dizgrația antrenorului Domènec Torrent și a prins doar 26 de minute în ultimele 5 partide. 

Galatasaray a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-0. Alte informații și statistici relevante:

• 2.8 goluri este media atât în meciurile lui Galatasaray, cât și în cele disputate de Antalyapor în acest sezon

• precedentele 4 partide disputate de Antalyaspor pe teren propriu au fost GG

• 29 de goluri a încasat Galatasaray în cele 18 deplasări stagionale. A câștigat doar 4 partide disputate pe teren străin în acest sezon

• Antalyaspor are un fotbalist aflat într-o formă incredibilă. Haji Wright a marcat cel puțin un gol în ultimele 7 meciuri oficiale

• 14.54 ocazii de gol/meci și-a creat Galatasaray în acest sezon, a doua medie din campionat, după cea a lui Besiktas

• în ceea ce privește șuturile expediate pe spațiul porților adverse, media lui Galatasaray este de 5.30/partidă. Și Antalyaspor stă bine la acest aspect, 4.49 execuții cadrate/meci.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în Antalyaspor - Galatasaray este @1.75.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Antalyaspor vs Galatasaray
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro