Biletul Zilei format din 11 meciuri la cota 19.33

BETANO

Prieteni, foarte multe campionate sunt pe final, iar in aceasta perioada avem meciuri decisive, dar si finale de cupe. Astazi am ales sa mizez pe 11 meciuri la o cota foarte atractiva, cu sanse destul de bune de reusita. Daca nu doriti sa jucati exact biletul pe care l-am jucat eu, puteti selecta 2-3 pariuri pentru o cota 2 foarte buna.

Stade Reims vs OGC Nice - Gazdele nu mai au pentru ce sa lupte, in timp ce oaspetii se gandesc la o cupa europeana, mai ales ca Strasbourg are meci pe terenul celor de la Marseille, iar Rennes joaca la Lille. Un rezultat pozitiv azi ii poate garanta prezenta in Conference League sau de ce nu, chiar in Europa League.

cota2.ro

Atalanta vs Empoli - Trupa lui Gasperini are nevoie de succes in aceasta seara cu Empoli pentru a spera la locul 7, loc ce ofera calificarea in Conference League. In acest moment, acel loc e ocupat de Fiorentina, echipa care joaca cu Juventus. Avand in vedere acest aspect, in ciuda unui sezon slab, Atalanta se poate gandi la o calificare nesperata daca invinge astazi.

Universitatea Cluj vs Dinamo Bucuresti - Turul barajului de retrogradare se joaca azi, iar partida de pe ”Cluj Arena” se anunta una foarte interesata. Galeriile celor doua cluburi sunt infratite, iar din ce am inteles, s-au vandut multe bilete. Cred totusi ca Dinamo va izbuti sa marcheze deoarece vorbim totusi de o echipa de prim esalon care joaca impotriva unei echipe care a ratat calificarea fiind totusi la mana ei.

Sunderland vs Wycombe - Sunderland are sansa de a reveni in Championship, iar pentru asta trebuie sa se impuna in duelul de pe ”Wembley” contra celor de la Wycombe. In ultimele 3 dueluri directe s-au marcat minim 4 goluri, iar de fiecare data Sunderland a inschis de 3 ori si nu a pierdut.

Wolfsberger vs Rapid Viena - Lupta dintre cele doua echipe se da pentru calificarea directa in grupele UEFA Conference League. Una din ele va juca in grupe, iar cealalta in calificari la finalul acestui meci. Asadar, consider ca niciuna nu are nimic de pierdut si va juca cartea atacului, iar la final ma astept la cel putin 3 goluri, deznodamant intalnit in ultimele 5 partide directe.

Kriens vs Wintherthur - Gazdele sunt de foarte mult timp retrogradate in ”Promotion League”, in timp ce oaspetii spera la o calificare directa. Daca nu se va intampla acest lucru, targetul ramane locul 2, loc pe care si-l doresc si cei de la Schaffhausen. Asadar, victoria e foarte importanta pentru oaspeti, iar in fata unui adversar extrem de modest, nu ar trebui sa fie probleme.

FC Barcelona (W) vs Lyon (W) - Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin se disputa la Torino, pe stadionul celor de la Juventus, iar fetele de la Barcelona sunt favorite pentru a se impune in acest duel. Barcelona are 44 de victorii si o infrangere in ultimele 45 de meciuri, iar acest lucru spune extrem de multe, dupa parerea mea.

Freiburg vs Leipzig - Finala Cupei Germaniei se joaca pe ”Olympiastadion”, iar revelatia din acest sezon, Freiburg, echipa care deja si-a obtinut o calificare in grupele UEFA Europa League, joaca pentru prima data cu trofeul pe masa. Leipzig nu mai are rost de prezentare asa ca prevad un meci cu multe reusite, mai ales ca in ultimele 14 meciuri, fie s-au marcat cel putin 3 goluri, fie au marcat ambele echipe.

Molde vs Kristiansund - Molde are sansa de a se propia la doar 3 puncte de primul loc, iar partida de astazi impotriva ”lanterenei” rosii pare o oportunitate perfecta. Kristiansund are o singura victorie in ultimele 10 meciuri si nu vad cum ar putea sa o incurce pe Molde in acest duel.

Rangers vs Hearts - Finala Cupei Scotiei se joaca in aceasta dupa-amiaza pe ”Hampden Park” din Glasgow, iar trupa la care evolueaza Ianis Hagi are sansa sa bifeze un trofeu in acest sezon dupa ce l-a ratat pe cel din Europa League. Consider ca Hearts nu are prea multe sanse in aceasta finala, iar Rangers se va impune, asa cum a facut-o si in ultimele 3 dueluri directe.

Almeria vs Alcorcon - La Almeria e sarbatoare, echipa fiind la cateva puncte distanta de LaLiga. Azi primesc vizita echipei de pe ultimul loc, iar stadionul va fi plin cu siguranta. Cred ca victoria e o simpla formalitate, mai ales ca in tur acestia s-au impus cu un sec 4-0, dar si prin faptul ca o promovare alaturi de fani e mult mai spectaculoasa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stade Reims vs OGC Nice
Pronostic:
OGC Nice DNB
Cota
1.37
Atalanta vs Empoli
Pronostic:
1
Cota
1.25
Universitatea Cluj vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Dinamo Bucuresti inscrie minim un gol
Cota
1.40
Sunderland vs Wycombe
Pronostic:
1X
Cota
1.31
Wolfsberger vs Rapid Viena
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.37
Kriens vs Wintherthur
Pronostic:
2
Cota
1.29
FC Barcelona (W) vs Lyon (W)
Pronostic:
FC Barcelona (W) castiga trofeul
Cota
1.24
Freiburg vs Leipzig
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.31
Molde vs Kristiansund
Pronostic:
1
Cota
1.34
Rangers vs Hearts
Pronostic:
Rangers castiga trofeul
Cota
1.28
Almeria vs Alcorcon
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 19.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro