Ponturi Pariuri Tenis Joao Sousa vs Casper Ruud

BETANO

După 8 pronosticuri consecutive câștigătoare și o lună extrem de profitabilă, în așteptarea Roland Garros, avem pentru dumneavoastră un pronostic de la finala turneului ATP de la Geneva, disputată între Joao Sousa și Casper Ruud. 


cota2.ro

Joao Sousa este un portughez de 33 ani, clasat pe locul 79 ATP. El este o prezență constantă în top 100 în ultimii ani, însă nu a reușit niciodată să își depășească limitele, cea mai bună clasare a sa fiind locul 28 in anul 2016. Ajuns spre finalul carierei, Joao se poate mândri cu 4 titluri ATP câștigate, ultimul chiar anul acesta, la Pune, pe hard. Cu excepția evoluției din India, portughezul are un sezon destul de slab, în special pe zgură, suprafața sa favorită. A pierdut în calificări la Roma, Madrid și Monte Carlo, în primul tur la Belgrad și Estoril, și în turul secund la Marrakech. Cu atât mai mult surprinde evoluția sa foarte bună la acest turneu,mai ales că Joao a arătat și ceva probleme fizice în meciul pierdut cu Cerundolo la Roma. Aici a trecut fără să piardă set de Andujar, Basilashvili, Ivashka și Gasquet, în toate partidele plecând cu șansa a doua. 


Casper Ruud a devenit principalul favorit al acestui turneu după eliminarea prematură a lui Medvedev și pare că și-a respectat statutul, fiind foarte aproape de cel de-al 8 titlu ATP din carieră, la doar 23 ani. Norvegianul este la această oră unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, locul 8 ATP și are un potențial imens de creștere în următorii ani. Casper are în ultimul timp victorii cu Zverev, Schwartzman, Tsitsipas ori Auger Aliassime fiind capabil să învingă pe absolut oricine într-o zi bună. Aici a trecut de Paire, Kokkinakis și Opelka, fără să piardă set și oferind doar 4 mingi de break adversarilor.  


Casper Ruud este foarte bun pe zgură fiind de luat în calcul și pentru un traseu lung la Roland Garros. El este mare favorit în această finală și cred că va încheia rapid conturile cu cel puțin un break în fiecare set. Casper merge foarte mult pe greșeala adversarului, nu riscă inutil, lucru care îi pune in dificultate pe jucătorii mai slabi din punct de vedere fizic. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Joao Sousa vs Casper Ruud
Pronostic:
Casper Ruud - sub 12.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro