Ponturi Pariuri Fotbal U.Cluj vs Dinamo

BETFAIR SPORTSBOOK

U.Cluj-Dinamo

cota2.ro

”U” a încheiat play-off-ul din Liga 2 pe locul 3, cu 57 de puncte, cu patru mai puține decât Hermannstadt, promovată direct. A fost un final de Top6 foarte rău pentru echipa lui Erik Lincar, cea care a consemnat în total 15 puncte în cele zece runde de play-off. 

Alb-negrii și-au compromis promovarea directă prin cele trei eșecuri suferite în ultimele patru runde. Este drept, ultimul meci, 0-1 la Concordia nu mai putea avea însemnătate, având în vedere că Hermannstadt și-a asigurat în același timp accederea în Liga 1. 

Ultimele două meciuri de acasă au fost cele fatale: ”Șepcile roșii” au pierdut cu același scor, 1-2 contra Unirii Slobozia, respectiv împotriva lui Hermannstadt. 

  • U.Cluj: L L W L W
  • Dinamo: D W W W L

Alb-roșiii au încheiat play-out-ul pe 14, cu 23 de puncte: în partea a doua a sezonului, bucureștenii au adjudecat 14 puncte în cele nouă runde. Mai mult, este de notat că alb-roșiii au patru meciuri la rând fără insucces: în ultimul joc de campionat, au făcut 1-1 acasă cu UTA, după ce bifaseră trei victorii consecutive.

Singurele victorii externe din acest campionat au venit pentru Dinamo în play-out. 

Altfel, să mai precizăm că alb-roșiii au avut una din cele mai slabe apărări din Liga 1, cu 77 de goluri încasate în tot sezonul!

Este 55-23 la victorii pentru Dinamo în cele 100 de dueluri directe ”all-time”. Universitatea a trecut ultima dată de ”câini” în 1 aprilie 2011, când s-a impus pe teren propriu cu 2-1, în prima divizie.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
U.Cluj vs Dinamo
Pronostic:
PsF X
Cota
1.61
Cota finala: 1.61
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro