Ponturi Pariuri Tenis Filip Krajinovic vs Reilly Opelka

BETANO

Roland Garros este cel mai important turneu disputat pe zgură și unul dintre cele 4 turnee de mare șlem alături de Australian Open, Wimbledon și US Open. 

În primul tur avem partida dintre Filip Krajinovic și Reilly Opelka, meci pentru care am găsit un pronostic interesant. 

cota2.ro

Filip Krajinovic este un jucător sârb de 30 ani, aflat pe locul 55 ATP. El a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, reușind să intre in top 100 abia după vârsta de 25 ani. Nu are niciun titlu ATP în palmares, însă este un excelent jucător de categorie inferioară, având numai puțin de 10 trofee Challenger, toate pe zgură, ultimul în 2019. Krajinovic este destul de fluctuant in evoluții, având anul acesta semifinală la Montpellier, victorii cu Tiafoe și Rublev la Roma, cu Goffin la Belgrad, dar și înfrângeri în primul tur la Madrid, Monte Carlo sau Rotterdam. Este la a 6-a prezență la Roland Garros. 

Reilly Opelka este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 18 ATP. El este în cea mai bună formă a carierei și are anul acesta turnee câștigate la Dallas și Houston, și finală la Delray Beach. Opelka este cel mai înalt jucător din circuit și alături de Ivo Karlovic cel mai înalt jucător din istoria tenisului. La cei 2.11 m el își concentrează jocul pe serviciu, scurtând pe cât posibil punctele. Indiferent de suprafață trimite foarte mulți ași, având de curând 12 cu Ruud, 13 cu O'Connel, 14 cu Griekspoor și Wawrinka sau 18 cu Kyrgios.

Cei doi jucători s-au întâlnit anul trecut la Paris, într-o partidă cu 2 seturi în care s-au dat 23 ași, raportul fiind 19-4 în favoarea americanului. În acest moment, raportul de forțe dintre ei este destul de echilibrat, astfel că este greu de crezut că vom asista la o partidă terminată în minim de seturi. Krajinovic a primit câte 15 ași cu Sinner și Tiafoe la Roma și 30 cu Isner la Madrid, deși meciurile au avut doar 2 seturi, astfel că linia Reilly Opelka - peste 22.5 ași pentru care Betano oferă o cotă de 1.82 mi se pare un pariu foarte bun. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Filip Krajinovic vs Reilly Opelka
Pronostic:
Reilly Opelka - peste 22.5 ași
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro