Ponturi Pariuri Tenis Jordan Thompson vs Rafael Nadal

BETANO

Astăzi intră în scenă la Roland Garros și "regele" Rafael Nadal, recordman-ul absolut la această competiție cu numai puțin de 13 titluri câștigate. El are o partidă la îndemână cu Jordan Thompson, un australian aflat într-o perioadă slabă a carierei. 

Jordan Thompson este un sportiv de 28 ani, aflat pe locul 82 ATP. El nu a reușit niciodată să intre între primii, 40 jucători ai lumii și nu a câștigat vreun turneu ATP, deși este de ceva timp prezent pe tablourile principalelor turnee. Thompson are rezultate mai bune în turnee mici, de nivel ITF și Challenger, acolo unde a câștigat 7 trofee. În acest an este pe o puternică pantă descendentă, având un singur turneu în care a reușit să treacă de primul tur. Pe zgură este slab, având recent înfrângeri cu Yibing Wu de pe locul 617 ATP sau cu Filip Misolic, un austriac de 20 de ani. 

cota2.ro

Rafael Nadal este cel mai bun zgurist din istorie și unul dintre cei mai mari jucători care au existat vreodată în lumea tenisului. Ibericul ajuns la 35 ani are 91 titluri ATP câștigate, 21 de mare șlem și s-a impus de 13 ori la Roland Garros. Anul acesta are 3 trofee, la Australian Open, Melbourne și Acapulco, finală la Indian Wells și sferturi la Madrid, când a pierdut dramatic cu Alcaraz. Rafa vine după o ușoară accidentare la abdomen, însă chiar și așa rămâne unul dintre principalii favoriți la trofeu. 

Indiferent de forma fizică pe care o va arăta, Nadal nu are cum să aibă probleme cu Thompson, un jucător modest pe zgură, aflat și într-o perioadă foarte slabă. Cred că vom asista la o victorie scurtă în care australianul să nu câștige mai mult de 9 game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jordan Thompson vs Rafael Nadal
Pronostic:
Rafael Nadal și sub 27.5 game-uri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro