Ponturi Pariuri Tenis Arthur Rinderknech vs Alexander Bublik

BETANO

Arthur Rinderknech și Alexander Bublik se întâlnesc în primul tur de la Roland Garros, într-o partidă pentru care am pregătit un pronostic. 

Arthur Rinderknech este un jucător francez de 26 ani, aflat pe locul 68 ATP. El este în cea mai bună perioadă a carierei sale și vine după un 2021 foarte bun, în care a intrat în premieră în top 100, a câștigat Challengerul de la Istanbul și a ajuns în semifinale la Kitzbuhel. Anul acesta l-a început de asemenea bine, cu prima finală ATP din carieră la Adelaide 2 și cu semifinale la Doha. Are victorii cu Shapovalov, Khachanov ori McDonald. 

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 24 ani, aflat pe locul 42 ATP. El a câștigat anul acesta primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. La cei 1.96 m Bublik are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, întregul său joc fiind axat pe serviciu. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru desele sale ieșiri nervoase. Forma sa este slabă, cu 5 înfrângeri consecutive, perioadă în care a avut 13 ași și 8 duble cu Majchrzak, 11 ași și 13 duble cu Giron sau 19 ași și 5 duble cu Kecmanovic, de fiecare dată partide cu maxim 3 seturi.

Cei doi s-au întâlnit anul acesta la Doha, când Rinderknech s-a impus la capătul unui meci echilibrat, în care Bublik a avut 15 ași și 10 duble greșeli. Cred că meciul de astăzi va avea cam aceleași coordonate și este greu de crezut că se va termina în doar 3 seturi. În aceste condiții pariul Alexander Bublik - peste 22.5 Total ași și duble greșeli, are șanse mari de reușită. Puteți încerca și victorie Rinderknech.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arthur Rinderknech vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik - peste 22.5 total ași+ duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro