Ponturi Pariuri Tenis Jiri Lehecka vs David Goffin

Superbet

În primul tur la Roland Garros, am analizat pentru dumneavoastră partida dintre Jiri Lehecka și David Goffin. 

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 20 ani, aflat pe locul 77 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. Lehecka are în acest an câteva victorii interesante contra lui Shapovalov, Musetti ori Tabilo și vine aici după finala Challenger-ului de la Mauthausen, pierdută cu Rodionov. Totuși, el este de puțin timp în tenisul mare, având la activ în general turnee mici contra unor adversari slabi. 

cota2.ro

David Goffin este unul dintre jucătorii mei favoriți, un jucător extrem de elegant pe stilul lui Federer, care din cauza accidentărilor nu a putut niciodată să își atingă nivelul maxim. Chiar și așa, Goffin a cochetat mult timp cu top 10 mondial, câștigând de asemenea 6 turnee ATP, După o perioadă mai slabă, presărată cu numeroase probleme, belgianul pare într-o revenire de formă, câștigând anul acesta turneul de la Marrakech, unde a trecut de zguristi redutabili precum Andujar sau Coria, în timp ce la Madrid a fost foarte aproape să îl învingă pe Nadal, pierzând în tiebreakul setului decisiv. Deși nu este foarte înalt, la 1.80 m Goffin servește bine, însă nu se ferește nici de schimburile lungi, având o deplasare bună în teren. 

Diferența de experiență este mare și cred că și suprafața îl avantajează pe Goffin. Lehecka este încă la începutul carierei și nu cred că pe zgură are armele să treacă de sportivul belgian. Cehul nu își va putea pune prea mult în valoare serviciul și dacă va intra în jocul de uzură propus de David, nu va avea nicio șansă. Cei doi s-au întâlnit acum o lună, tot pe zgură, la Monte Carlo, iar Goffin s-a impus fără probleme cu 6-4, 6-3. Merg pe victoria lui cu un handicap mic și astăzi. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jiri Lehecka vs David Goffin
Pronostic:
David Goffin -3.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro