Ponturi Pariuri Tenis Pablo Carreno-Busta vs Gilles Simon

BETANO

Pablo Carreno-Busta - Gilles Simon

Pablo Carreno-Busta și Gilles Simon se intalnesc in aceasta seara, nu inainte de ora 18:30, in primul tur de la Roland-Garros. Spaniolul in conduce cu 4-2 la general pe francez, iar in acest al 7-lea duel direct porneste ca mare favorit.

Pablo Carreno-Busta castigat 7 din cele 13 meciuri jucate pe zgura in acest an, iar cel mai bun turneu pe care l-a facut a fost cel de la Barcelona unde a ajuns pana in finala. De partea cealalta, Gilles Simon e la ultimul sau Roland-Garros, acesta anuntandu-si retragerea din activitate la finalul acestui sezon. Francezul a castigat doar doua meciuri din cele 7 pe zgura, iar in acest an a inregistrat 15 infrangeri in 27 de partide disputate. Simon e intr-o forma destul de proasta de ceva vreme, insa nu trebuie subestimat, mai ales ca vorbim de un Grand Slam in tara sa. Acesta e recunoscut pentru meciurile ”maraton” pe care le face uneori si cred ca in duelul de azi cu Pablo poate duce partida in minim 4 seturi, reusind sa castige astfel un set in fata propriilor fani, care cred ca il vor sustine neconditionat.

cota2.ro

In ultimele 5 meciuri ale lui Gilles Simon am avut maxim 9 game-uri in primul set, iar un astfel de deznodamant e cotat la Betano cu 1.44. O cota foarte atractiva e cea de 3.35 oferita de aceeasi casa de pariuri pentru un tie-break in meci. Acest pariu e de luat in seama pentru ca am avut parte de doua tie-break-uri disputate de Pablo Carreno-Busta in ultimele sale 4 meciuri.

Sunt total de acord ca Gilles Simon nu poate castiga acest meci, insa poate iesi cu capul sus. Cred ca un set obtinut de acesta la ultimul sau turneu major ar insemna enorm. Carreno a pierdut cel putin un set in ultimele 4 partide si daca ne uitam peste rezultatele sale, de multe ori e destul de inconstant. Pentru mine nu ar fi o surpriza sa vad ca acest meci se duce in peste 30 de game-uri, iar pontul meu cred ca are sanse destul de bune de reusita. Asadar, avand in vedere toate informatiile enumerate mai sus, pariul meu pentru meciul Pablo Carreno-Busta - Gilles Simon este ”Peste 27.5 game-uri” la o cota de 1.82, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pablo Carreno-Busta vs Gilles Simon
Pronostic:
Peste 27.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 6.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro