Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETFAIR SPORTSBOOK

Slovacul Alex Molcan (38 ATP) și argentinianul Federico Coria (54 ATP) sunt adversari în primul tur de la Roland Garros, astăzi, după ora 13:00. 

Alex Molcan traversează cea mai bună perioadă din carieră, urcând până pe locul 38 datorită rezultatelor obținute pe zgură în ultimele săptămâni. Are două finale, la Marrekech și Lyon. În luna mai a acestui an, Molcan l-a numit antrenor pe Marian Vajda, fostul om de încredere al lui Novak Djokovic. Colaborarea lor a adus deja câteva victorii de răsunet, la Lyon, împotriva lui Tsonga, Khachanov sau De Minuar, toate fără set cedat. 

cota2.ro

Federico Coria este un argentinian care măsoară doar 1.80 metri, cu o sigură finală disputată până la vârsta de 30 de ani, la Open-ul Suediei, în 2021. Anul acesta nu a legat niciodată mai mult de trei victorii. 

• Molcan l-a învins pe Coria în urmă cu 5 zile, în semifinala de la Lyon, scor 6-3, 6-2

• Molcan a impresionat cu siguranța arătată pe al doilea serviciu în fața lui Coria, un procentaj incredibil de 70% al punctelor câștigate

• în anul 2022, Molcan are procentaje superioare lui Coria la toate aspectele: 77% - 69% la game-urile câștigate pe propriul serviciu sau 73 - 56 la ași

• în carieră, pe zgură, Molcan are un bilanț incredibil pe serviciul secund al adversarului, 60% dintre puncte câștigate. E dovada unei agresivități ieșite din comun.

-----------------------

Lucia Bronzetti (73 WTA) și Jelena Ostapenko (13 WTA) se întâlnesc astăzi, de la ora 12:00, în primul tur de la Roland Garros. 

Lucia Bronzetti ocupă în acest moment cel mai bun loc din carieră, 73. Italianca în vârstă de 23 de ani nu are niciun titlu WTA în palmares, iar pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam mai are o singură prezență, la Australian Open 2022. Este o jucătoare care încearcă să lovească agresiv, dar nu se poate compara la acest capitol cu adversara de astăzi. 

Jelena Ostapenko, învingătoarea de la Roland Garros din anul 2017, nu mai are nevoie de prezentare. Letona este una dintre cele mai agresive sportive din circuitul feminin. Ostapenko are victorii în acest sezon, printre altele, în fața lui Halep, Kenin, Muguruza sau Swiatek, toate campioane de Grand Slam. Deține și o performanță remarcabilă, fiind ultima sportivă care a reușit să o învingă pe Iga Swiatek, pe 16 februarie, la Dubai. 

• Bronzetti nu are nicio victorie în carieră în fața unei campioane de Grand Slam

• 64% este procentajul victoriilor lui Ostapenko la Roland Garros, în întreaga carieră

• 72 de ași a servit Ostapenko în anul 2022. Bronzetti a reușit doar 35

• Ostapenko a câștigat 40.4% dintre game-urile de retur în anul 2022. Bronzetti îi este net inferioară, doar 33.5%.

Am combinat selecțiile de la cele două meciuri pe un singur bilet pe care îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 și vă invit să îl vedeți în clipul video de mai jos.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alex Molcan vs Federico Coria
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.45
Lucia Bronzetti vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.38
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro