Ponturi Pariuri Tenis Panna Udvardy vs Fernanda Contreras Gomez

BETANO

În competiția feminină, avem în primul tur partida dintre Panna Udvardy și Fernanda Contreras Gomez. 

Panna Udvardy este o sportivă de 23 ani din Ungaria, aflată pe locul 90 WTA. Ea a intrat în premieră în top 100 după rezultatele excelente obținute anul trecut, câștigând numai puțin de 5 turnee de nivel ITF, toate pe zgură. Anul acesta performanțele ei au scăzut, nereușind să treacă de sferturile de finală în niciunul dintre turnee, având un bilanț negativ 7-14. Pe zgură a pierdut în calificări la Stuttgart și Madrid și în primul tur la Bogota, Rabat și în Challenger-ul de la Wiesbaden.

cota2.ro

Fernanda Contreras Gomez este o sportivă din Mexic clasată pe locul 225 WTA. Ea vine din calificări, unde a reușit să treacă de 3 tururi pentru a se califica pe tabloul principal, învingând de fiecare dată jucătoare mai bine clasate. Are două titluri mici ITF pe hard în 2019, însă anul acesta pare în cea mai bună formă a carierei cu semifinale la Canberra și Praga. Pe zgură are un bilanț 13-4 în acest an. 

Meciul pare mult mai echilibrat decât o arată cotele și nu cred că Udvardy va avea o partidă ușoară. Am văzut-o pe Contreras Gomez în calificări și este o jucătoare extrem de combativă, cu o deplasare bună în teren, care cedează greu punctele. Mizez pe o partidă echilibrată. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 500 de Lei

ÎNCASEAZĂ bonusul AICI
Panna Udvardy vs Fernanda Contreras Gomez
Pronostic:
Contreras Gomez - peste 8.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro