Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

BETFAIR SPORTSBOOK

Alexander Zverev (3 ATP) îl întâlnește în turul secund de la Roland Garros pe argentinianul Sebastian Baez (36 ATP), astăzi, după ora 14:30. 

Alexander Zverev este un jucător remarcabil pe toate suprafațele, inclusiv pe zgură. La ediția precedentă de la Roland Garros a atins faza semifinalelor, iar acum a avut o tragere favorabilă la sorți. Este pe jumătate inferioară a tabloului și îi ocolește pe Nadal, Djokovic și Alcaraz până în finală. Medevedev, capul de serie de pe jumătatea lui, nu suportă zgură și vine după o operație de hernie. În aceste condiții, culoarul neamțului este deschis. Pentru Zverev se întrevede și poziția de lider mondial, mai ales după decizia ATP de a nu acorda puncte la Wimbledon. Acolo, Djokovic va pierde 2.000 de puncte și va fi cel mai probabil depășit.

cota2.ro

Sebastian Baez este un „zgurist” în vârstă de 21 de ani din Argentina. Măsoară doar 1.70 metri și are în palmares un singur titlu ATP. În carieră nu a depășit niciodată turul secund la o competiție de Grand Slam.

• Zverev a câștigat singurul meci direct disputat împotriva lui Baez, chiar în urmă cu două săptămâni, la Roma, scor 7-6(6), 6-3

• Zverev nu a i-a oferit nicio șansă de break adversarului din primul tur de la Paris, lui Sebastian Ofner, pe care l-a învins 6-2, 6-4, 6-4

• în comparație, Baez i-a oferit lui Lajovic, în turul I, nu mai puțin de 15 oportunități de break

• 75% este procentajul meciurilor câștigate de Zverev la Roland Garros, în întreaga carieră

• în 2022, Zverev a câștigat 84% dintre game-urile jucate pe serviciu. Baez stă mult mai prost, 75% dintre game-urile de serviciu adjudecate.

--------------------

Diane Parry (97 WTA) o întâlnește pe Camila Osorio Serrano (66 WTA) în turul secund de la Roland Garros, astăzi, după ora 17:30. 

Diane Parry poate fi povestea frumoasă din acest an de la Paris. Franzțuoaica, favorita fanilor, în vârstă de doar 19 ani, are un joc estetic, un backhand cu o singură mână, lucru rar întâlnit în circuitul feminin și alte lovituri neconvenționale. În primul tur a reușit marea surpriză, eliminând-o pe cehoaica Barbora Krejcikova, campioana en-titre de la Roland Garros, scor 1-6, 6-2, 6-3. 

Camila Osorio este o columbiancă în vârstă de 20 de ani, scundă, măsurând 1.62 metri. A avut o carieră impresionantă în circuitul junioarelor, dar nu și-a atins potențialul și la senioare. Vârsta fragedă va conta în fața publicului de pe arena „Simmone-Mathieu”, unul evident potrivnic, de partea localnicei Parry. 

• 15 oportunități de break și-a creat Parry în meciul din primul tur, împotriva Barborei Krejcikova, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA

• anul trecut, Camila Osorio era învinsă în primul tur la Roland Garros, de Madison Brengle, în minimum de seturi

• o singură victorie la jucătoare din top 100 WTA are Camila Osorio în anul 2022, pe zgură, în fața italiencei Lucia Bronzetti (locul 73 mondial)

• în 2021, Diane Parry a câștigat 45 dintre cele 62 de meciuri disputate pe zgură, fiind de departe suprafața ei favorită. 

-------------------

Diego Schwartzman (16 ATP) și Jaume Munar (87 ATP) sunt adversari astăzi, după ora 15:30, în turul secund al turneului de la Roland Garros. 

Schwartzman este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură ai ultimilor ani, semifinalist la Roland Garros în 2020 și cu 4 titluri ATP în palmares. Cea mai bună clasare din carieră a fost locul 8, ocupat în octombrie 2020. Marile lui atuuri sunt deplasarea excelentă, rezistența în raliuri și jocul variat, unghiuri deschise bine cu lovitura de forehand. În primul tur de la Paris, Diego s-a încălzit mai greu, dar a trecut fără emoții de Andrey Kuznetsov, în 4 seturi. 

Jaume Munar a fost considerat o mare speranță a tenisului spaniol, dar anii au trecut peste el, 25 în acest moment, iar performanțele încă se lasă așteptate. Nu are niciun titlu în palmares și nu a intrat vreodată între primii 50 de jucători ai lumii. Deși se presupune că este un special pe zgură, nu a trecut niciodată de turul secund la Roland Garros. 

• Schwartzman a câștigat toate cele 4 meciuri direct disputate împotriva lui Munar

• 3 dintre ele au fost pe zgură, iar Munar nu a câștigat nici măcar un set

• cel mai recent meci direct a avut loc în februarie 2022, în optimile de la Buenos Aires, 2-0 pentru Diego

• 69% este procentajul victoriilor lui Schwartzman la Roland Garros, în toată cariera

• în 5 participări la Roland Garros, inclusiv cea din acest an, Munar a câștigat doar 3 meciuri.

Am combinat selecțiile de la cele trei meciuri pe un singur bilet pe care îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 și vă invit să îl vedeți în clipul video de mai jos.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alexander Zverev vs Sebastian Baez
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.12
Munar vs Schwartzmann
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.35
Camila Osorio vs Diane Parry
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.38
Cota finala: 2.09
Profit: 5.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro