Ponturi Pariuri Tenis Belinda Bencic vs Bianca Andreescu

Superbet

Astăzi debutează turul 2 la Roland Garros, iar pe tabloul feminin, meciul zilei este fără îndoială cel dintre Belinda Bencic și Bianca Andreescu.

Belinda Bencic este o jucătoare din Elveția de 25 ani, clasată momentan pe locul 14 WTA. Belinda este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin din ultimii ani, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și deținătoarea a 7 titluri WTA. Anul acesta are titlu la Charleston, semifinale la Miami, însă și două eliminări în primul tur, la Indian Wells și Doha. Pe zgură a evoluat foarte bine, având un bilanț 10-2, printre victimele ei fiind Keys, Alexandrova, Badosa sau Ons Jabeur. A trecut în primul tur fără probleme de maghiara Reka Jani prestând un joc foarte bun în care a pierdut doar 2 game-uri. 

cota2.ro

 Bianca Andreescu este o jucătoare canadiană de origine română aflată în prezent pe locul 72 WTA. După ce a câștigat turneul de la US Open în 2019, Bianca se anunța una dintre sportivele care vor domina tenisul feminin în acest deceniu, însă o serie de probleme fizice dar și la nivel psihic i-au stopat ascensiunea. După ce a jucat extrem de puțin în ultimii 2 ani, Bianca a revenit în acest sezon de zgură, iar rezultatele ei au fost peste așteptări cu optimi de finală la Madrid și sferturi la Roma, turnee în care a învins jucătoare în formă precum Collins, Parrizaz-Diaz sau Martic. În primul tur a trecut de Ysaline Bonaventure, după un meci în care a pierdut primul set. 

Chiar dacă Andreescu este o adversară periculoasă, o văd aici favorită clară pe Bencic, jucătoarea din Elveția fiind în acest moment una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, pretendentă chiar la trofeu. Andreescu se bazează mult pe loviturile puternice, cu care își subordonează adversarele mai slabe fizic, însă Belinda este de asemenea puternică pe retur și cred că va învinge. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belinda Bencic vs Bianca Andreescu
Pronostic:
Victorie Belinda Bencic
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro