Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Feyenoord

Superbet

AS Roma și Feyenoord Rotterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în finala UEFA Conference League. 

AS Roma l-a adus pe Jose Mourinho în speranța că va reveni în grupele Ligii Campionilor. Obiectivul din Serie A a fost ratat, doar poziția a 6-a, la 7 puncte de top 4 și în spatele marii rivale Lazio. „The Special One” s-a scos cu parcursul din nou-înființata Conference League. Deși a suferit o umilință mare, eșec 1-6 pe terenul lui Bodo Glimt în faza grupelor, s-a strecurat fără mari emoții până în ultimul act, trecând pe parcurs de Vitesse (1-1, 1-0), Bodo Glimt (1-2, 4-0) și Leicester (1-1, 1-0). Pentru finala de astăzi, singurul fotbalist indisponibil este armeanul Henrikh Mkhitaryan, accidentat. 

cota2.ro

Feyenoord stă de 5 ani în urma rivalelor Ajax și PSV. A terminat pe 3 și în actuala stagiune de Eredivisie, dar poate ieși în evidență cu un trofeu european, primul după Cupa UEFA cucerită în 2002. Cu Arne Slot pe bancă, trupa din Feyenoord a făcut spectacol în Conference League. Și-a câștigat grupa, iar în fazele eliminatorii a marcat pe bandă rulantă. Le-a scos, pe rând, pe Partizan (5-2, 3-1), Slavia Praga (3-3, 3-1) și Marseille (3-2, 0-0). 

Cele mai importante informații și statistici despre prima finală din istoria UEFA Conference League, programată la Tirana și arbitrată de românul Istvan Kovacs: 

  • Cele mai recente întâlniri între AS Roma și Feyenorod au avut loc în șaisprezecimile de finală din Europa League, în februarie 2015. Italienii au mers mai departe, 1-1 acasă și 2-1 pe „De Kuip”
  • Feyenoord și AS Roma sunt cele mai ofensive formații din actuala ediție de Conference League. Olandezii au înscris 28 de goluri, iar italienii 27
  • Feyenoord conduce detașat clasamentul ocaziilor de gol create în Conference League, 174. Roma e pe 5, cu 156
  • Feyenoord e prima și la șuturi expediate pe spațiul porților adverse, 73. AS Roma ocupă poziția secundă în această ierarhie, 61 de execuții cadrate
  • 3.2 a fost media golurilor în meciurile disputate de Feyenoord în recent încheiata ediție de Eredivise
  • Feyenoord și Roma dau și primii 3 golgeteri din Conference League. Cyriel Dessers (10 goluri) și Luis Sinisterra (6 goluri) din tabăra olandeză, iar Tammy Abraham (9 goluri) din tabăra romană. 

Pe Superbet, cota pentru pariul combo GG sau 3+ în AS Roma - Feyenoord este @1.55 și o voi juca în cadrul mult-îndrăgitului proiect ALL-IN la pariuri sportive, reinvestind în totalitate câștigul obținut la pariul de ieri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs Feyenoord
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro