Ponturi Pariuri Tenis Corentin Moutet vs Rafael Nadal

BETANO

Am găsit o cotă excelentă pentru meciul din turul secund de pe tabloul masculin între Corentin Moutet și Rafael Nadal. 

Corentin Moutet este un francez de 23 de ani, aflat momentan pe locul 123 ATP. După ce în 2021 a intrat în primii 100 jucători ai lumii, traiectoria sa nu a fost însă cea dorită, accidentările dar și desele ieșiri nervoase afectându-i jocul. Anul acesta l-a început bine, cu semifinală la Adelaide 2 pe hard și tur 2 la Australian Open, însă apoi a jucat din ce in ce mai slab, având înfrângeri în primul tur la Montpellier, Marseille și Ostrava Challenger și în calificări la Rotterdam. În primul tur a furnizat o surpriză, trecând de bătrânul Wawrinka, într-o partidă de 4 seturi în care a comis 5 duble greșeli. 

cota2.ro

Așa cum ne așteptam, Rafael Nadal a început în forță și această ediție a turneului său favorit, trecând fără probleme de Jordan Thompson cu 6-2, 6-2, 6-2. Ibericul este fără îndoială capabil să câștige al 14-lea său turneu aici fiind cu certitudine printre favoriți. Rafa este considerat de mulți cel mai mare zgurist din istoria tenisului și a marcat tenisul mondial în ultimele 2 decenii. Anul acesta are 3 trofee, la Australian Open, Melbourne Summer Set și Acapulco, finală la Indian Wells și sferturi la Madrid, când a pierdut dramatic cu Alcaraz. 

Este clar că Nadal este mare favorit în acest meci, însă am ales un pariu cu șanse foarte mari de reușită bazat pe serviciul oponentului său. Corentin Moutet este un jucător scund, de 1.75 m, care are destule probleme la serviciu. Pentru a avea vreo șansă în fața returului lui Nadal, este clar că el trebuie să riște mult și să găsească cele mai bune unghiuri, în caz contrar fiind victimă sigură. El este de asemenea un jucător care se enervează foarte repede, jocul său fiind influențat negativ de acest fapt. În 9 din ultimele 10 partide disputate de Corentin Moutet acesta a avut cel puțin o dublă greșeală în primul set. Cota de 1.60 mi se pare un value bet. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Corentin Moutet vs Rafael Nadal
Pronostic:
Corentin Moutet - Total duble greșeli primul set - peste 0.5
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro