Ponturi Pariuri Fotbal Jaume Antoni Munar Clar vs Diego Sebastian Schwartzman

BETFAIR EXCHANGE

Jaume Antoni Munar Clar - Diego Sebastian Schwartzman

Jaume Antoni Munar Clar si Diego Sebastian Schwartzman se intalnesc in aceasta dupa-amiaza, nu inainte de ora 15:30, in turul 2 de la Roland-Garros. Argentinianul il conduce cu 4-0 la general pe spaniol, iar in acest al 5-lea duel direct porneste ca favorit, avand in vedere clasarea mult mai buna a acestuia, insa la capitolul ”forma de moment” lucrurile sunt destul de echilibrate.

Jaume Antoni Munar Clar trece printr-o forma destul de buna, iar zgura e suprafata sa favorita avand rezultate pozitive in ultimele sale noua sezoane. Jaume vine dupa un un Challenger castigat la Marbella luna trecuta unde nu a pierdut nici macar un set in cele 5 jocuri disputate. De partea cealalta, Diego Sebastian Schwartzman a jucat pe zgura la turneele de la Monaco, Madrid, Barcelona si Roma, insa nu a reusit rezultate notabile. Atat el cat si adversarul sau de astazi s-au impus in primul tur de la Roland Garros in 4 seturi. Schwartzman a avut un meci mult mai simplu, jucand cu un rus venit din calificari si care ocupa locul 228 in clasamentul ATP, pe cand Jaume Munar a trecut germanul Altmaier, jucator aflat pe 52 in clasamentul ATP.

cota2.ro

In confruntarile directe, asa cum spuneam si in prima parte a articolului, Schwartzman il conduce cu 4-0 la general, la partidele directe. O singura data s-au intalnit cei doi la un Grand-Slam, mai exact in 2018 la US Open, meciul incheindu-se in 4 seturi. De mentionat e faptul ca celelalte 3 dueluri directe au avut loc in Argentina la Buenos Aires si Cordoba, iar Diego a fost ajutat foarte mult si de public. In ultimul duel direct, argentinianul s-a impus cu 2-0, insa ambele seturi s-au decis dupa tie-break, iar in toate cele 4 meciuri directe am avut cel putin un set care s-a incheiat cu minim 12 game-uri.

Se anunta un meci spectaculos si cu foarte multe game-uri intre cei doi. Vorbim de un spaniol si un argentinian avand zgura ca suprafata favorita, iar meciul ar trebui sa fie echilibrat dupa parerea mea. Jaume e intr-o forma buna si are un moral bun, mai ales dupa ce a trecut in primul tur de un adversar mult mai bine clasat, in timp ce Diego pare ca nu a intrat foarte bine in turneu dupa acel 3-1 cu rusul Kuznetsov.

Ma astept ca niciunul din ei sa cedeze si sa duca cel putin un set sau de ce nu chiar doua in tie-break. Prevad un meci cu cel putin 4 seturi si care cred ca va dura mai bine de 3 ore. Avand in vedere toate aceste aspecte, pariul meu pentru meciul Jaume Antoni Munar Clar - Diego Sebastian Schwartzman este ”Peste 35.0 game-uri asiatice” la o cota de 1.85, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jaume Antoni Munar Clar vs Diego Sebastian Schwartzman
Pronostic:
Peste 35.0 game-uri asiatice
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro