Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Feyenoord Rotterdam

Superbet

AS Roma - Feyenoord Rotterdam

De la ora 22:00, pe ”Air Albania Stadium”, Roma si Feyenoord se vor lupta in Finala UEFA Conference League pentru primul trofeu al acestei noi competitii.

AS Roma nu a avut un parcurs usor, insa a trecut in cele din urma de adversari puternici pentru a ajunge in finala. Trupa lui Mourinho a trecut de Vitesse in optimi (2-1 la general), de Bodo/Glimt in sferturi (5-2 la general) si de Leicester in semifinale (2-1 la general). De partea cealalta, Feyenoord a reusit niste partide extrem de spectaculoase, incheiate cu foarte multe goluri. Olandezii au trecut in optimi de Partizan (8-3 la general), in sferturi de Slavia Praga (6-4 la general) si in semifinale de Olimpique Marseille (3-2 la general).

cota2.ro

De mentionat ca aceasta finala este arbitrata de romanul Istvan Kovacs, centralul din Carei reusind un sezon absolut fantastic, cu meciuri conduse perfect si cu evolutii extrem de apreciate in UEFA Champions League. Kovacs a arbitrat-o ultima oara pe Roma in Noiembrie anul trecut, intr-un meci din grupe cu Luhansk, incheiat cu scorul de 4-0 in favoarea trupei lui Mourinho. Centralul roman lasa de multe ori jocul liber, ofera des avantaj si e posibil sa vedem multe faulturi ale olandezilor, avand in vedere sunt clasati pe locul 3 in Conference League, intr-un clasament al cartonaselor galbene incasate.

Feyenoord si Roma sunt cele mai ofensive echipe din acest sezon de UEFA Conference League conform statisticilor. Feyenoord a marcat de 28 de ori, in timp ce Roma are cu doar un gol mai putin. Cele doua se claseaza pe primele locuri si la ocazii mari de gol, ambele avand peste 32 de oportunitati de a inscrie. Golgeterii competitiei nu puteau veni din alta parte decat de la cele doua formatii. Cyriel Dessers a marcat de 10 ori in acest sezon european, in timp ce Tammy Abraham a punctat de 9 ori. Atacantul nigerian sta mult mai bine in ceea ce priveste frecventa marcarii golurilor, acesta avand o medie de o reusita la 67 de minute jucate, in timp ce Abraham are o medie de un gol la 92 de minute de joc.

Ma astept la un joc cu multe goluri deoarece vorbim de doua echipe care propun totusi un fotbal ofensiv, in special Feyenoord. Cei mai buni atacanti din competitie vor fi in teren in aceasta seara si nu pot sa nu joc pariul special propus de Superbet pentru aceasta finala, cotat la 1.80 si care propune un gol sau o pasa decisiva a unuia dintre cei doi atacanti. Consider ca e un pariu foarte bun si cred ca atat Dessers, cat si Abraham pot fi decisivi in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs Feyenoord Rotterdam
Pronostic:
Cyriel Dessers vs Tammy Abraham - Oricare jucator va da o pasa decisiva sau un gol
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro