Ponturi Pariuri Tenis Fernanda Contreras Gomez vs Darya Kasatkina

Fortuna

Fernanda Contreras Gomez și Darya Kasatkina se întâlnesc în turul 2 de la Roland Garros, într-o partidă în care bookmakerii o dau favorită certă pe jucătoarea din Rusia.

Fernanda Contreras Gomez este o jucătoare din Mexic de 24 de ani, clasată pe locul 225 WTA. Ea este deja la a 5-a partidă aici, venind din calificări, unde a fost nevoită să treacă de 3 tururi pentru a ajunge pe tabloul principal. În primul tur am mers pe mâna ei în partida cu Panna Udvardy și nu m-a dezamăgit, reușind o victorie în minim de seturi deși pornea ca outsider. Contreras Gomez este practic o necunoscută, ea evoluând în general în turnee de nivel inferior, Challenger și ITF. Are două titluri mici în 2019, iar anul acesta are semifinale la Challenger-urile de la Canberra și Praga și un bilanț 14-4 în partidele disputate pe zgură. 

cota2.ro

Darya Kasatkina este o jucătoare din Rusia de 25 ani, aflată pe locul 20 WTA. Ea este deja de 8 ani printre primele 100 jucătoare ale lumii, cu un vârf în 2018 când a ajuns pe locul 10. Are 4 turnee WTA câștigate și 7 ITF și este genul de jucătoare care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Kasatkina are un an bun, cu semifinale la Melbourne Summer Set 2, Sydney și săptămâna trecută la Roma. În primul tur a trecut fără probleme de o altă jucătoare venită din calificări Rebecca Sramkova, pierzând doar 2 game-uri. 

Darya Kasatkina este favorită clară în această partidă și probabil se va impune. Am încredere însă că Fernanda Contreras Gomez nu va fi o victimă sigură așa cum a fost Sramkova și prin jocul ei extrem de combativ va obține cel puțin 5 game-uri. Sportiva din Mexic face turneul carierei, are o deplasare bună în teren și luptă pentru fiecare punct. Mizez pe un handicap+7.5 game-uri Contreras Gomez, câștigător și în cazul unui 2-6, 3-6. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Fernanda Contreras Gomez vs Darya Kasatkina
Pronostic:
Fernanda Contreras Gomez +7.5 game-uri handicap
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro