Ponturi Pariuri Tenis Danielle Rose Collins vs Shelby Rogers

BETANO

Duel american în turul secund la Roland Garros, între Danielle Rose Collins și Shelby Rogers, două colege de generație. 

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 28 ani aflată pe locul 9 WTA. Ea este de ceva timp în prim planul tenisului feminin, însă cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are în 2021 titluri la San Jose și Palermo, iar anul acesta a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open. Deși preferă suprafețele rapide, Collins se poate adapta și la zgură, cel mai bun exemplu fiind victoria în două seturi de la Roma, contra Simonei Halep. În primul tur a trecut de Tomova cu 6-0, 6-4, o partidă fără istoric. 

cota2.ro

Shelby Rogers este cu un an mai în vârstă decât adversara sa și este clasată momentan pe locul 50 WTA. Ea a suferit mult de-a lungul carierei din cauza accidentărilor, fiind mai mereu nevoită să revină în top după pauze destul de lungi. Nu are niciun titlu WTA în carieră, însă se poate lăuda cu sferturi de finală aici la Roland Garros în 2016, cât și la US Open în 2020. Anul acesta are evoluții slabe și vine la acest turneu după 4 înfrângeri consecutive. A fost eliminată în primul tur la Charleston, Madrid și Roma, ultima dată de românca Gabriela Ruse. În primul tur, Rogers a învins-o pe Martincova, oferind 6 șanse de break dintre care a salvat 5. 

Este și un meci al orgoliilor între două conaționale colege de generație. Collins pare superioară în această parte a carierei și o văd favorită aici. Finalista de la Australian Open are moralul la cote ridicate după ce anul acesta a învins mai toate jucătoarele de top din circuit, Swiatek, Jabeur sau Halep și cred că se va impune. Mergem pe un handicap mic -3.5 game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danielle Rose Collins vs Shelby Rogers
Pronostic:
Danielle Rose Collins -3.5 game-uri
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro