Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Irina Begu

BETANO

Am găsit un pariu interesant de la meciul din turul secund de pe tabloul feminin dintre Ekaterina Alexandrova și Irina Begu. 

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 27 ani din Rusia, aflată pe locul 31 WTA. Ea preferă suprafețele rapide acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, titlu WTA la Shenzen în 2020 și două titluri WTA 125k la Limoges în 2018 și 2019. De anul acesta a început să aibă performanțe și pe zgură, reușind să ajungă în semifinale la Charleston și Madrid, după ce a eliminat pe parcurs jucătoare de top precum Anisimova, Pliskova sau Ostapenko. Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă și multe duble greșeli. Are cel puțin 4 greșeli în 5 din ultimele 7 partide disputate, indiferent că au fost victorii sau înfrângeri. Chiar și în partida din primul tur cu Minnen a comis 4 duble greșeli, chiar daca a învins fără probleme. 

cota2.ro

Irina Begu este o sportivă de 31 de ani din România, clasată pe locul 63 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 4 turnee WTA și peste 6 milioane de dolari. Ultimul succes a venit însă în urmă cu 5 ani la București, 2017 fiind și cel mai bun an din cariera sa când a ajuns până pe locul 22 mondial. De atunci cariera Irinei a căpătat o traiectorie descendentă, ea stagnând în jur de poziția 50 WTA, fără rezultate notabile. Anul acesta are semifinale la St Petersburg și sferturi la Melbourne Summer Set 2, dar și eliminări în primul tur la Dubai, Doha ori Indian Wells. Asemeni adversarei sale, Irina este o jucătoare predispusă la multe duble greșeli, fiind recunoscută în circuit pentru inconstanța să la serviciu. În primul tur a trecut după o partidă epuizantă de Paolini, într-o partidă în care a comis 8 duble greșeli. 

Cele două s-au întâlnit de 3 ori în carieră, de fiecare dată Begu ieșind câștigătoare. Au fost meciuri cu 11 duble greșeli la Cleveland și 12 la Shenzen, partide lungi cu multe erori de ambele părți. În aceste condiții, cota de 2.05 oferită de Betano pentru peste 8.5 duble greșeli mi se pare de luat în seamă. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Irina Begu
Pronostic:
Peste 8.5 duble greșeli
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 8.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro