Ponturi Pariuri Tenis Pedro Cachin vs Hugo Gaston

BETANO

Pedro Cachin - Hugo Gaston

Pedro Cachin si Hugo Gaston se intalnesc in aceasta dupa-amiaza, nu inainte de ora 13:30, in turul 2 de la Roland-Garros. Cei doi nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, acesta fiind astfel prima confruntare directa. In primul tur de la open-ul francez, Pedro Cachin a trecut in 4 seturi de slovacul Norbert Gombos (6-1, 3-6, 6-2, 6-3), in timp ce Hugo Gaston a castigat dupa un meci ”maraton” cu australianul Alex de Minaur (4-6, 6-2, 6-3, 0-6, 7-6).

Pedro Cachin are un sezon foarte bun pe zgura, argentinianul castigand numai putin de 23 de partide din cele 30 disputate. De mentionat e faptul ca acesta vine dupa doua turnee Challenger castigate pe zgura la Praga si Madrid. Hugo Gaston are doar 7 meciuri jucate pe zgura in acest sezon, iar 5 dintre acestea s-au incheiat cu infrangeri. Mai mult decat atat, se pare ca acesta are un an foarte prost ”bifand” in total 14 infrangeri in cele 20 de meciuri jucate.

cota2.ro

Argentinianul nu se claseaza in Top 100 ATP, insa eu cred ca poate face un joc bun in aceasta dupa-amiaza. Francezului nu i-as da sanse daca nu ar juca in fata publicului caruia acum 2 ani a ajuns pana in optimi unde a trecut de Wawrinka in 5 seturi si fiind infrat in cele din urma de Thiem, dupa acelasi numar de seturi. Cred ca va fi un meci disputat, un meci lung cu cel putin 4 seturi si in care e posibil sa avem si cel putin un set cu peste 12 game-uri.

Hugo a jucat mereu bine in fata propriilor fani si cu siguranta fiecare punct castigat va pune presiune pe argentinian si il va enerva, destabilizandu-l destul de mult. Chiar daca se apara bine in spatele liniei, Pedro trebuie sa se astepte la mingi lovite din drop, urcari la fileu ale adversarului si lovituri cu backhand-ul. Cred ca vor fi si puncte lungi, de uzura, cu multe schimburi, iar acest lucru va face ca meciul sa dureze destul de mult. Drept urmare, pontul ales de mine pentru meciul Pedro Cachin - Hugo Gaston este ”Peste 170.5 minute de joc” la o cota de 1.87, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pedro Cachin vs Hugo Gaston
Pronostic:
Peste 170.5 minute de joc
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro