Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.92

BETANO

Am ajuns în turul 3 la Roland Garros, iar astăzi am realizat pentru dumneavoastră un combo format din 3 partide, la o cotă de 4.00.

Novak Djokovic - Aljiaz Bedene

cota2.ro

Nole a jucat foarte bine în primele 2 tururi și este fără îndoială unul dintre favoriții la câștigarea trofeului aici la Roland Garros. După un început de sezon presărat de scandaluri, liderul mondial este în creștere de formă și a câștigat de curând primul turneu al sezonului, la Roma. Despre sârb nu ar fi multe de spus, este unul dintre cei mai mari jucători din istorie și a ajuns de curând la 87 de titluri ATP câștigate și 1000 victorii în circuit.

Aljaz Bedene face o figură foarte frumoasă la acest turneu, mai ales în condițiile în care a jucat extrem de puțin în ultimul timp, fiind afectat de o accidentare ce l-a ținut departe de teren peste 6 luni de zile. Înainte de Roland Garros, slovenul a jucat doar 5 partide în acest an , 4 dintre ele fiind pierdute. Aici a trecut de O' Connell și Cuevas.

Cei doi jucători s-au întâlnit de 3 ori în carieră, iar Bedene nu a câștigat vreun set. Nu îl văd cu mari șanse nici astăzi și mizez pe o victorie a lui Djokovic cu minim un break pe set.

Botic van de Zandschulp - Rafael Nadal

Botic Van de Zandschulp este un olandez de 26 ani, aflat în cea mai bună formă a carierei. El a ajuns pe locul 29 ATP după un sezon foarte bun în care a ajuns în finală la Munchen și are victorii cu Ruud, Kecmanovic sau Auger Aliassime. Aici a trecut de Kotov și Fognini. 

Rafael Nadal este cel mai mare zgurist din toate timpurile, de 13 ori câștigător la Roland Garros. Anul acesta are 3 trofee, la Australian Open, Melbourne Summer Set și Acapulco, finală la Indian Wells și sferturi la Madrid când a pierdut dramatic cu Alcaraz. A jucat foarte bine în primele două tururi, trecând de Thompson și de Moutet în minim de seturi. 

Chiar dacă Van de Zandschulp este în vârful carierei nu cred că pe zgură îi poate lua încă set lui Nadal. Ibericul se simte foarte bine la Paris, unde are parte de o susținere puternică din partea publicului. 

Felix Auger Aliassime - Filip Krajinovic

Felix Auger Aliassime este unul dintre tinerii teribili care cel mai probabil vor domina circuitul masculin în următorul deceniu. Fost finalist la Roland Garros la juniori, Felix a intrat la 21 ani în top 10 ATP și a câștigat anul acesta primul turneu major din carieră, la Rotterdam. Canadianul are semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, dar și o finală pierdută tot anul acesta la Marseille. Aici a trecut greu în primul tur de Varrilas, iar în turul secund a jucat foarte bine cu Ugo Carabelli, pierzând doar 7 game-uri.  

Krajinovic este un jucător sârb de 30 ani fără rezultate notabile în tenisul mare. Nu are niciun titlu ATP în palmares, însă este un excelent jucător de categorie inferioară, având numai puțin de 10 trofee Challenger, toate pe zgură, ultimul în 2019. Sârbul este genul de jucător inconstant de la care nu știi la ce să te aștepți, trecând foarte ușor de la evoluții foarte bune, la partide modeste. Aici a trecut de Opelka și Gojo, doi jucători totuși modești pe zgură. 

Îl văd pe Auger Aliassime favorit și nu cred că va pierde mai mult de un set. Canadianul este un jucător de moral și cred că va continua evoluția din meciul cu Ugo Carabelli. Cei doi s-au întâlnit anul trecut de 2 ori și de fiecare dată s-a impus Auger Aliassime. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Aljaz Bedene
Pronostic:
Novak Djokovic - sub 18.5 game-uri
Cota
1.80
Botic Van de Zandschulp vs Rafael Nadal
Pronostic:
Victorie Rafael Nadal 3-0
Cota
1.45
Felix Auger Aliassime vs Filip Krajinovic
Pronostic:
Felix Auger Aliassime -1.5 seturi
Cota
1.50
Cota finala: 3.92
Profit: 23.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro