Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Botosani

Fortuna

Universitatea Craiova - FC Botosani

De la ora 20:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova se va juca Finala Play-Off-ului pentru calificarea in UEFA Conference League. Protagonistele acestei finale sunt Universitatea Craiova si FC Botosani.

Trupa lui Reghecampf a incheiat pe locul 3 in Play-Off-ul Ligii 1, la 8 puncte in spatele celor de la FCSB si la 9 de CFR Cluj. Trupa din Banie a evoluat bine pe teren propriu reusind sa castige numai putin de 70% din meciuri. De partea cealalta, FC Botosani a ajuns in acesta finala dupa ce a incheiat sezonul pe locul 2 in Play-Out, iar Sepsi a luat Cupa Romaniei. In cazul in care FC Voluntari ar fi reusit sa se impuna in finala Cupei Romaniei, Sepsi si Botosani se intalneau intr-o semifinala, urmand ca apoi echipa castigatoare sa o intalneasca pe Universitatea.

cota2.ro

Craiova are o medie de peste doua goluri marcate per meci in duelurile de pe propriul teren, in timp ce FC Botosani are o medie de peste 1.25 goluri per meci marcate in deplasare. FC Botosani e neinvinsa in fata Universitatii Craiova in ultimele 4 meciuri directe, bifand astfel si doua victorii. In trei din cele patru meciuri, FC Botosani a reusit sa marcheze de cel putin doua ori, iar acest lucru ar trebui sa puna pe ganduri pariorii care vor alege sa mizeze pe Craiova. Eu personal nu aleg sa joc pe solist, ci o sa mizez pe goluri si va spun si de ce:

  • Ambele echipe au inscris in ultimele 4 confruntari directe;
  • Cel putin trei goluri s-au marcat in ultimele 3 confruntari directe;
  • Ambele echipe au marcat si s-au inscris minim trei goluri in 6 din ultimele 7 meciuri de pe ”Ion Oblemenco”;
  • 4 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Botosani s-au incheiat cu minim 3 goluri marcate;
  • Universitatea Craiova a marcat minim un gol in 90% din meciurile jucate ”acasa”, in acest sezon;
  • FC Botosani a marcat cel putin un gol in 84% din meciurile jucate in deplasare, in acest sezon;

Echipe probabile:

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli – Vladoiu, Papp, Screciu, Vatajelu – Nistor, Mateiu – Baiaram, Cretu, Ivan – Koljic

FC Botosani (4-3-3): Pap – Braun, Harut, Dawa, Tiganasu – Papa, Dican, Florescu – Barbosa, Roman, Jaja

Avand in vedere aceste statistici, pariul e unul foarte simplu si consider ca are sanse foarte bune de reusita. Universitatea Craiova porneste ca favorita, dar asa au fost considerati in majoritatea meciurilor cu cei de la FC Botosani. Bancu nu va juca fiind suspendat dupa acel gest din partida cu Sepsi OSK, iar acel flanc poate suferi destul de mult. Prevad un meci cu goluri, un meci in care ambele echipe isi vor crea destul de multe ocazii si bineinteles, goluri. Pontul meu pentru partida Universitatea Craiova - FC Botosani este ”Peste 2.0 goluri asiatice” la o cota de 1.73 disponibila la Fortuna.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Universitatea Craiova vs FC Botosani
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro