Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.47

BETANO

Continuăm pronosticurile de la Roland Garros cu două partide din turul 3 în care mizăm pe favoriți. Cotă 3.47.  

Hubert Hurkacz continuă forma bună din ultima perioadă și s-a calificat în turul 3 fără să piardă set. Mai mult, polonezul nu a oferit nici măcar o șansă de break adversarilor săi, Zeppieri și Cecchinato, fiind singurul jucător din circuit cu o asemenea performanță. Hubert a intrat cu adevărat în prim plan în 2021, an în care a reușit în premieră să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Are unul dintre cele mai bune servicii din lume, iar anul acesta are semifinale la Dubai și Miami și sferturi de finală la Monte Carlo și Madrid. 

cota2.ro

David Goffin este un jucător belgian de 31 ani, aflat pe locul 48 ATP. Fost număr 7 mondial și câștigător a 6 titluri ATP, Goffin este unul dintre cei mai eleganți jucători din circuit, cu un joc variat în stilul lui Federer. După o perioadă slabă presărată cu numeroase accidentări, probleme cu COVID-ul, dar și probleme pe plan psihic, David pare că și-a recăpătat plăcerea de a juca tenis, având un an bun cu titlu la Marrakech și evoluții bune la Monte Carlo și Madrid. Rămâne totuși extrem de inconstant fiind capabil să treacă de la evoluții foarte bune la unele dezastruoase, cum a fost cea de la Roma contra lui Brooksby. 

Cei doi s-au întâlnit la Roma luna aceasta, iar Goffin a câștigat după 2 tie-breakuri. De data aceasta îl văd favorit pe Hurkacz care îmi pare jucătorul mai solid, foarte bun pe serviciu și cu un tonus mai bun. 

Obține AICI un Freebet de 50 de RON pe Roland Garros FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!

Shelby Rogers - Darya Kasatkina 

Pe tabloul feminin avem partida dintre Shelby Rogers și Darya Kasatkina, meci în care o văd favorită clară pe sportiva din Rusia. 

Shelby Rogers este o sportivă din Statele Unite ale Americii, clasată pe locul 50 WTA. La cei 29 ani ai săi, Shelby a avut mari probleme cu accidentările, fiind de fiecare dată nevoită să revină după perioade lungi de absență. Anul acesta a avut evoluții slabe pe zgură, fiind învinsă încă din primul tur la Charleston, Madrid și Roma, cu atât mai mult surprinde traseul său bun aici, cu victorii cu Martincova și Danielle Rose Collins. Sportiva din SUA nu are niciun titlu WTA în carieră, însă are două sferturi de finală în turnee de mare șlem, la U.S open in 2020 și aici la Roland Garros în 2016. 

Darya Kasatkina a avut una dintre cele mai solide prestații de până acum pe tabloul feminin, pierzând doar 5 game-uri în primele două tururi. Este adevărat că adversarele au fost modeste, însă acest fapt nu diminuează meritele rusoaicei de 25 ani. Kasatkina este într-o perioadă foarte bună a carierei, iar pe zgură a pierdut doar 3 din cele 13 meciuri disputate în acest an, doar Jabeur de două ori și Sorribes Tormo reușind să o învingă. Darya este o jucătoare solidă, are 4 turnee WTA câștigate și 7 ITF, iar anul acesta are semifinale la Melbourne Summer Set 2, Sydney și Roma. 

O văd mare favorită pe Kasatkina, o jucătoare de moral, aflată într-o perioadă bună a carierei. Înaintea acestui turneu Shelby Rogers avea pe zgură 9 înfrângeri în ultimele 10 meciuri disputate, ea fiind mai degrabă o adeptă a suprafețelor rapide. Merg pe victorie 2-0 Kasatkina.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs David Goffin
Pronostic:
Victorie Hubert Hurkacz
Cota
1.72
Shelby Rogers vs Darya Kasatkina
Pronostic:
Darya Kasatkina 2-0
Cota
2.02
Cota finala: 3.47
Profit: 19.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro