Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 8.92

BETANO

Daria Kasatkina (20 WTA) și Shelby Rogers (50 WTA) sunt adversare astăzi, după ora 13:30, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Daria Kasatkina și-a propus să își depășească cea mai bună performanță obținută la Roland Garros, sfertul de finală atins în 2018. În primele două tururi a avut șansă și a evitat adversarele periculoase, trecând în minimum de seturi de modestele Contreras Gomez și Sramkova. Rusoaica este recunoscută pentru loviturile ei neconvenționale, dar nu impresionează la capitolul forță. 

cota2.ro

Adversara de astăzi are un calibru superior, o americancă arțăgoasă, sfert-finalistă la rândul ei pe zgura de la Paris, în 2016. Rogers a avut două teste mult mai complicate la actuala ediție, Martincova și Danielle Collins, ambele trecute fără set cedat. 

• Rogers a câștigat singurul meci direct împotriva Dariei Kasatkina, în 2017, la Miami, scor 6-4, 7-5, 6-0

• în ultimele 8 meciuri, toate jucate pe zgură, Kasatkina a servit un singur as

• în 2022, Daria Kasatkina a pus primul serviciu în teren în 67.6% din cazuri, semn că nu riscă deloc

• de aici și numărul mic de ași trimiși în actualul sezon, 47.

Pe Betano, pariul sub 0.5 ași Kasaktina are cota de @2.15

------------------

Camila Giorgi (30 WTA) și Aryna Sabalenka (7 WTA) se întâlnesc astăzi, după ora 14:00, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Giorgi, cel mai bine clasată jucătoare a Italiei, a fost criticată în ultima perioadă din cauza aparițiilor tot mai frecvente în pictoriale și în revistele de modă. Peninsularii consideră că rezultatele modeste din 2022 sunt o urmare a noului stil de viață, în care tenisul a căzut în plan secund. Giorgi, o jucătoare de 1.68 metri, nu s-a descurcat bine niciodată la Paris. Performanța din acest moment, turul 3, este cea mai bună din carieră. 

Aryna Sabalenka, una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, cu lovituri năprasnice de forehand și cu un serviciu pe măsură, încă nu și-a atins potențialul. Are doar două semifinale de Grand Slam, ambele în 2021, la Wimbledon și US Open. Bielorusa ar avea un culoar favorabil până în semifinale la actuala ediție, dar trebuie să trateze cu seriozitate fiecare provocare. 

• Sabalenka a câștigat singurul meci direct cu Giorgi disputat pe zgură, la Lugano, în 2018, scor 6-3, 6-0. Un singur as a servit italianca în acea dispută

• 2 victorii avea Camila Giorgi în circuitul WTA în anul 2022, înaintea turneului de la Roland Garros

• în turul precedent, Giorgi a trecut 6-3, 7-5 de Putintseva. Niciun as nu a expediat Camila în acea dispută

• 26 de ași a trimis Giorgi în toate meciurile disputate în anul 2022.

Pe Betano, cota pentru sub 2.5 ași Camila Giorgi este @1.60.


Obține AICI un Freebet de 50 de RON pe Roland Garros FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!


David Goffin (48 ATP) și Hubert Hurkacz (13 ATP) sunt adversari în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

David Goffin a stat mult timp pe bară în finalul anului 2021, din cauza unor probleme medicale. Startul în noul sezon a fost șovăielnic, dar pe zgură s-a descătușat. A câștigat turneul la Marrakech, a ajuns până în optimi la Madrid, unde a pierdut dramatic în fața lui Nadal, 9-11 în tie-break-ul setul decisiv. La Roland Garros a trecut de Lehecka și Tiafoe, 3-1 în ambele cazuri.

Hurkacz, adversarul de astăzi, nu este un mare fan al zgurii. Armele sale de bază, serviciul puternic și pașii făcuți spre fileu, nu pot fi etalate la maximum aici. Polonezul a avut o tragere la sorți ușoară până în această fază, victorii la Zepieri și Cecchinato, fără set cedat. 

• Goffin și Hurkacz au fost adversari în urmă cu două săptămâni, la Roma. Belgianul a câștigat după două tie-break-uri

• Goffin a jucat un tie-break și în meciul din turul precedent de la Roland Garros

• nicio șansă de break nu le-a oferit Kurkacz adversarilor în primele două tururi de la Roland Garros, semn că serviciul funcționează impecabil

• Hurkacz a câștigat 90% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2022.

Pe Betano, cota pentru peste 0.5 tie-break-uri în Goffin - Kurkacz este @1.62.

---------------

Miomir Kecmanovic (31 ATP) și Daniil Medvedev (2 ATP) se întâlnesc astăzi, după ora 13:30, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Kecmanovic este un sârb în vârstă de 22 de ani, cu un joc extrem de îngrijit. Are o lovitură de dreapta puțin ieșită din tipare și un joc variat, cu puține erori neforțate. Miomir traversează cea mai bună perioadă din carieră, urcând până pe locul 31 mondial. Are câteva performanțe remarcabile în 2022, un sfert de finală la Miami sau victorii la jucători de top, precum Berrettini, Auger-Aliassime sau Cilic. La Paris a cedat un singur set în primele două tururi, în fața lui Bublik. 

Daniil Medvedev are un culoar favorabil la actuala ediție. E pe jumătatea de tablou opusă lui Djokovic, Nadal sau Alcaraz, dar rusul nu suportă zgura, lucru pe care îl amintește cu fiecare ocazie. Mai mult, vine după o perioadă de pauză, provocată de o operație de hernie. În primele două tururi, problemele nu s-au văzut. Evident, și adversarii au fost mult mai modești, Djere și Bagnis. 

• Kecmanovic a reușit să îi ia un set pe zgură lui Djokovic în 2022, la Belgrad, iar cu Nadal a ajuns într-un tie-break la Madrid, pe aceeași suprafață

• chiar dacă a trecut cu 3-0 de primii adversari, Medvedev a arătat unele slăbiciuni, pierzându-și de 5 ori serviciul

• Medvedev a câștigat 87% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2022

• Kecmanovic are un procentaj apropiat, 83% dintre game-urile de serviciu adjudecate.

Pe Betano, cota pentru peste 35.5 game-uri în Kecmanovic - Medvedev este @1.60. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kasatkina vs Shelby Rogers
Pronostic:
Kasatkina sub 0.5 ași
Cota
2.15
Camila Giorgi vs Sabalenka
Pronostic:
Giorgi sub 2.5 ași
Cota
1.60
Goffin vs Hurkacz
Pronostic:
peste 0.5 tie-breakuri în meci
Cota
1.62
Kecmanovic vs Medvedev
Pronostic:
peste 35.5 game-uri
Cota
1.60
Cota finala: 8.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro