Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool FC vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

Liverpool FC - Real Madrid

De la ora 22:00, pe ”Stade des Princes”, Liverpool si Real Madrid se intalnesc in cel mai asteptat meci al sezonului: Finala UEFA Champions League.

Liverpool a avut un parcurs mai usor in meciurile eliminatorii din UEFA Champions League fata de cei de la Real Madrid. ”Cormoranii” au trecut de Inter Milano in optimi, de Benfica in sferturi si de Villarreal in semifinale, in timp ce ”Los Blancos” au eliminat-o pe PSG in optimi, pe Chelsea in sferturi si pe Manchester City in semifinale, de fiecare data reusind ”remontade” spectaculoase.

cota2.ro

Real Madrid e neinvinsa in fata celor de la Liverpool in ultimii 5 dueluri directe. Real Madrid are si o Liga Campionilor castigata in 2018 in fata trupei lui Jurgen Klopp, finala decisa insa de gafele monumentale ale lui Karius. Bookmakerii le ofera prima sansa celor de la Liverpool, insa cred ca Real Madrid va avea un cuvant greu de spus, avand in vedere experienta unor jucatori precum Modric, Kross, Benzema, Casemiro sau Alaba.

Echipe probabile:

Liverpool FC (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Hernderson, Fabinho, Keita, Salah, Mane, Luis Diaz.

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius.

Pentru aceasta finala am ales 4 ponturi pe care le-am adaugat pe acelasi bilet, iar la Betfair Sportsbook, daca faceti acest lucru si aveti minim o cota 2 puteti sa primiti inapoi pana in 50 de lei sub forma de bonus daca pierdeti un meci. Salah si Benzema sunt jucatorii de la care se asteapta reusite, iar in defensiva, Carvajal si Alexander-Arnold sunt predispusi la cartonase avand in vedere ca ii au adversari pe Mane, respectiv Vinicius. Pontul meu pentru Finala UEFA Champions League este ”Benzema are minim 2 suturi pe poarta + Salah marcheaza + Trent Alexander Arnold & Daniel Carvajal - Fiecare minim un cartonas”, la o cota totala de 97.90, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool FC vs Real Madrid
Pronostic:
Benzema are minim 2 suturi pe poarta + Salah marcheaza + Alexander Arnold & Carvajal - Fiecare minim un cartonas
Cota
97.90
Cota finala: 97.90
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro