Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Real Madrid

Fortuna

Ponturi si pariuri, echipe de start și ponturi pariuri pentru finala CHAMPIONS LEAGUE 28.05.2022

 Liverpool - Real Madrid

cota2.ro

Fotbal Liga Campionilor


Marele meci se va avea loc in Franta, pe Stade de France, cu un stadion plin si o atmosfera tipica oricarei finale UCL. Desi casele de pariuri o vad pe Liverpool favorita la ridicarea trofeului, majoritatea pariorilor au pariat cu sufletul pe Real Madrid, care a avut un traseu incredibil , revenind in meciuri cu PSG, Chelsea, Man City pentru a face pasul in marea finala.

De obicei, astfel de echipe care au luptat pana in minutul 90 pentru victorie si pentru sansa ei, isi iau masuri maxime de precautie pentru a atinge obiectivul si cred ca Ancelotti va aplica aceasta abordare.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keïta; Salah, Mané, Luis Díaz.

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior.

Ce cred eu ca se va intampla la acest meci? Simplu. Il vad sub dominanta cormoranilor, cu putine suturi pe spatiul portii, putine faze fixe de la coltul terenului si cu un Real Madrid care va incerca sa profite de orice greseala a englezilor.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Liverpool vs Real Madrid
Pronostic:
Vezi in biletul de mai sus
Cota
2.63
Cota finala: 2.63
Profit: 9.78
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro