Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Rafael Nadal

BETFAIR EXCHANGE

Dacă la feminin au fost destule surprize, pe tabloul masculin absolut toți favoriții sunt în continuare în cursa pentru câștigarea trofeului la Roland Garros.

Vă propun un pont de la meciul dintre favoriții 5, respectiv 9, Rafael Nadal și Felix Auger Aliassime.

cota2.ro

Fost finalist la Roland Garros în competiția destinată juniorilor, tânărul canadian Felix Auger Aliassime este fără îndoială unul dintre numele care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. La doar 21 ani, Felix a intrat deja în top 10 ATP, a câștigat anul acesta primul titlu important, la Rotterdam și se poate mândri cu semifinale la US Open și sferturi la Wimbledon și Australian Open. Aici a jucat din ce în ce mai bine, după un început greoi cu Varillas urmând două victorii în minimum de seturi cu Ugo Carabelli și Krajinovic. 

Rafael Nadal este cel mai bun jucător pe zgură din istoria tenisului și un nume de referință în istoria acestui sport în ultimele două decenii. De 13 ori campion la Roland Garros, ajuns la 35 ani, Rafa a început să joace mai puțin, însă atunci când o face este la nivel înalt. Anul acesta are titluri la Australian Open, Melbourne Summer Set 2 și Acapulco, finală la Indian Wells și sferturi la Madrid când a pierdut cu Alcaraz. Aici nu a pierdut set, însă adversarii au fost destul de modești, Thompson, Moutet sau Van de Zandschulp fiind net inferiori pe zgură ibericului. 

Nadal este favorit, însă cotele oferite de bookmakeri mi se par ridicol de mici. Felix Auger Aliassime este în acest moment un adversar redutabil pentru absolut orice jucător din circuitul masculin, având recent victorii cu Zverev, Sinner, Rublev ori Tsitsipas. Nadal încă acuză accidentarea de la Indian Wells, iar cel mai bun exemplu a fost chiar turneul premergător Roland Garros, când a pierdut la Roma contra lui Shapovalov. Merg cu încredere pe un set câștigat de Auger Aliassime, la o cotă foarte bună ce variază între 1.90 și 2.10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Felix Auger Aliassime vs Rafael Nadal
Pronostic:
Felix Auger Aliassime - minim un set
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro