Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj

Superbet

Dinamo Bucuresti - Universitatea Cluj

Diseara, de la ora 21:00, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Universitatea Cluj in returul barajului pentru un loc in prima liga. In partida tur de pe ”Cluj Arena”, Universitatea s-a impus cu 2-0 dupa reusitele lui Remacle si Boiciuc.

Se anunta un meci foarte disputat in ”Stefan cel Mare”, Dinamo fiind obligata sa castige pentru a nu avea un viitor sumbru. Universitatea Cluj isi doreste o promovare in Liga 1, iar rezultatul din tur ii ofera prima sansa in acest retur. Stadionul va fi plin si nu vreau sa stiu ce se va intampla pe stadion in cazul unei retrogradari. Multi fani au trecut la amenintari, iar acest lucru nu stiu cat de benefic e pentru trupa lui Dusan Uhrin. Dinamo a primit mai mereu gol in acest sezon avand stfel o defensiva ”demna” de participarea la baraj. Trist e faptul ca un asemenea brand, o asemenea echipa cu o istorie bogata poate parasi prima scena a fotbalului romanesc.

cota2.ro

O retrogradare a celor de la Dinamo ar afecta si mai rau clubul din punct de vedere financiar, in timp ce la Universitatea Cluj, o eventuala promovare ar fi incununata cu venirea unor investitori de calibru, cu marirea salariilor si pastrarea mai multor jucatori. La Dinamo s-au promis prime uriase in cazul in care vor evita retrogradarea, insa cred ca singura motivatie a jucatorilor este faptul ca joaca la un asemenea club.

Pontul meu merge pe echipa lui Linkar! Ma astept ca Universitatea Cluj sa reuseasca sa inscrie pe un contraatac. Dinamo va fi nevoita sa riste inca din primul minut, iar Boiciuc speculeaza foarte bine spatiile. Dinamo o sa trebuiasca sa alerge foarte mult si cred ca la un moment dat vor ceda psihic. Daca U Cluj va reusi sa marcheze, nu cred ca ”alb-rosii” vor puncta de 3 ori in acest duel. Pentru acest meci am mizat pe ”Universitatea Cluj marcheaza 1-2 goluri”, la o cota de 1.90, disponibila la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj
Pronostic:
Universitatea Cluj marcheaza 1-2 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro