Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

BETANO

Am făcut pentru astăzi un combo interesant de la Roland Garros, cu două partide din optimile de finală.

Jessica Pegula - Irina Begu

cota2.ro

Pe tabloul feminin avem meciul dintre Jessica Pegula și Irina Begu. 

Jessica Pegula este o sportivă din Statele Unite ale Americii, clasată pe locul 11 WTA. Ajunsă la 28 de ani, ea a intrat relativ târziu în atenția publicului, intrând în top 100 abia în urmă cu 3 ani, când a câștigat și singurul titlu din cariera sa, la Washington pe hard. Din 2021 jocul și mai ales rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil, astfel că Jessica a ajuns foarte aproape de top 10. Dacă până acum era o specialistă a jocului pe suprafețe rapide, în ultimul timp Jessica a jucat foarte bine și pe zgură, având de curând finală la Madrid când a pierdut cu Jabeur în decisiv. Sferturi de finală la Australian Open și semifinale la Doha, Montreal și Miami sunt cele mai bune performanțe ale sale, toate obținute însă pe hard. Aici a trecut de Wang, Kalinina și Zidansek. 

Irina Begu și-a egalat cea mai bună performanță din carieră, ajungând după 6 ani din nou în optimile Roland Garros. Este loc însă și de mai bine, Pegula fiind o adversară abordabilă în drumul spre sferturi. Jucătoarea din România este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100 WTA, acolo unde se află de 11 ani. Are 4 turnee WTA câștigate, ultimul la București în 2017, însă de atunci nu a mai avut rezultate notabile. Begu este tipul de jucătoare inconstantă, care poate învinge pe oricine, dar poate și pierde cu oricine, totul depinzând de starea sa psihică în primul rând. Aici a trecut de Paolini, Alexandrova și Jeanjean, primele două tururi fiind partide lungi. 

Begu a bătut-o fără să piardă set pe Jessica Pegula in cele două partide directe disputate în 2020 și în luna ianuarie a acestui an. Jocul americancei seamănă cu cel prestat de Alexandrova, cu multe lovituri puternice, însă și multe greșeli. Irina este bună la retur și o poate enerva pe Pegula care evită schimburile lungi. Oricum, văd o partidă echilibrată în care jucătoarea noastră să lupte pentru victorie. 

Casper Ruud - Hubert Hurkacz

Meci tare și la masculin, între Casper Ruud și Hubert Hurkacz, doi dintre jucătorii de top din circuit, aflați pe o puternică pantă ascendentă. 

Casper Ruud este la acest moment unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din tenisul masculin. La doar 23 ani el are deja 8 titluri ATP câștigate și a intrat printre primii 10 jucători ai lumii cu potențial enorm de creștere. În ultima perioadă are victorii cu Zverev, Schwartzman, Tsitsipas ori Auger Aliassime fiind un jucător capabil să învingă orice adversar într-o zi bună. Ruud vine după titlul câștigat la Geneva și are 10 victorii în ultimele 11 partide disputate pe zgură, singurul care l-a învins fiind Djokovic. În turul precedent a tremurat în partida cu Sonego când a revenit de la 1-2 la seturi, pierzând de asemenea un set și contra lui Tsonga in primul tur. 

Hubert Hurkacz este singurul jucător de la această ediție de Roland Garros care nu și-a pierdut încă serviciul în primele 3 tururi, trecând în minim de seturi de Zeppieri, Cecchinato și Goffin. Polonezul este într-o perioadă foarte bună a carierei începând cu anul 2021, an în care a reușit în premieră să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Are unul dintre cele mai bune servicii din lume, iar anul acesta are semifinale la Dubai și Miami și sferturi de finală la Monte Carlo și Madrid. 

Văd un meci echilibrat între doi dintre cei mai în formă sportivi din circuitul masculin. Hurkacz a arătat foarte bine până acum și chiar dacă zgura nu este suprafața sa favorită poate face istorie aici. Ruud pare destul de obosit și a arătat destule slăbiciuni, câștigând meciurile mult mai greu decât adversarul său. Este primul meci direct între cei doi. Merg pe handicap +1.5 seturi Hurkacz. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jessica Pegula vs Irina Begu
Pronostic:
Irina Begu+4.5 game-uri handicap
Cota
1.72
Casper Ruud vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Hubert Hurkacz - câștigă minim 2 seturi
Cota
1.72
Cota finala: 2.96
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro