Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

BETANO

Astăzi avem două partide foarte tari în sferturile de finală de la Roland Garros, meciuri pentru care vă propunem câte un pronostic: 

Alexander Zverev - Carlos Alcaraz

cota2.ro

În sesiunea de zi pe arena Philippe Chatrier se întâlnesc Alexander Zverev și Carlos Alcaraz. 

Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani aflat pe locul 3 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră.În 2022 a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut tocmai cu adversarul de azi. Aici a trecut de Ofner, Baez, Nakashima și Zapata Miralles, având mari probleme în turul secund când a revenit de la 0-2 la seturi. 

Carlos Alcaraz este noul copil minune al tenisului masculin și principalul favorit la câștigarea acestui grand șlem în opinia specialiștilor. Carlos are doar 19 ani, este momentan pe locul 6 ATP, însă cel mai probabil va urca în fruntea ierarhiei până la finalul anului. În 2022 a jucat senzațional, are deja 4 turnee câștigate, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid și are un bilanț de 33 victorii și doar 3 înfrângeri. La fel ca și adversarul său a avut probleme mari în turul secund când a fost aproape de eliminare în fața compatriotului Albert Ramos Vinolas, în rest înregistrând victorii cu 3-0 contra lui Londero, Korda și Khachanov. 

Alcaraz este mare favorit, vine după 14 victorii consecutive în circuit, perioadă în care a trecut de Nadal, Djokovic sau Tsitsipas. Chiar și în aceste condiții, Zverev are șansele lui, fiind un jucător de top care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Cei doi s-au întâlnit de 3 ori în ultimii 2 ani, iar scorul este 2-1 pentru jucătorul german. Merg pe un meci echilibrat în care Zverev să câștige măcar un set, la o cotă foarte bună. 

Novak Djokovic - Rafael Nadal

Doi dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor se întâlnesc în sesiunea de seară, într-o partidă devenită deja un clasic în istoria tenisului. 

Novak Djokovic este in continuare lider mondial deși are un singur turneu câștigat în acest an, la Roma. După un 2021 senzațional în care a câștigat 3 din cele 4 turnee de mare șlem, Nole a fost implicat în scandalul anului, fiind reținut de poliția australiană în scandalul vaccinării anti COVID. Aceste controverse legate de vaccinare, cât și cele legate de opinia sa cu privire la război i-au afectat concentrarea, iar începutul anului a fost mult sub așteptări, cu înfrângeri contra lui Vesely, Davidovich Fokina sau Rublev. A pierdut și în semifinale la Madrid contra lui Alcaraz, însă la Roma a fost de neoprit, câștigând turneul fără să piardă set. Aici a trecut în minim de seturi de Nishioka, Molcan, Bedene și Schwartzman, evoluând din ce in ce mai bine și ajungând la 9 victorii consecutive fără set pierdut. 

Rafael Nadal este asemenea oponentului său un jucător legendar, cel mai bun zgurist din istoria tenisului. Aici la Roland Garros are 13 trofee, realizând un record greu de depășit vreodată. Anul acesta are titluri la Australian Open, Melbourne Summer Set 2 și Acapulco, finală la Indian Wells și sferturi la Madrid când a pierdut dramatic la Alcaraz. După ultimul turneu din SUA a acuzat ceva probleme medicale, fiind nevoit să facă o pauză de o lună jumătate. Aici a trecut ușor de Thompson, Moutet și Van de Zandschulp, însă a avut o partidă extrem de grea în optimi în fața canadianului Auger Aliassime. 

Djokovic este favorit, însă oricând Nadal poate produce surpriza. Meciurile dintre cei doi au fost de regulă spectaculoase și mizez pe acest aspect și astăzi. Este greu de crezut că în această perioadă vreunul dintre jucători poate să fie atât de dominant încât să câștige în minim de seturi. Merg pe over 3.5 seturi. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Alexander Zverev - minim un set
Cota
1.65
Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.55
Cota finala: 2.56
Profit: 14.04
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro