Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Rafael Nadal

BETFAIR SPORTSBOOK

Novak Djokovic (1 ATP) și Rafael Nadal (5 ATP) se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în sferturile de finală de la Roland Garros 2022.

Novak Djokovic a avut un an plin de obstacole. Nevaccinat împotriva Covid-19, sârbul nu a fost primit la Australian Open și la primele turnee pe hard din America de Nord. Lipsa meciurilor a adus altă problemă, iar revenirea din luna aprilie l-a găsit într-o formă fizică precară. Pas cu pas, liderul mondial a făcut progrese. A atins semifinalele la Madrid, apoi a revenit la forma consacrată. S-a impus fără să piardă set la Roma, deși traseul a fost unul complicat, contra lui Wawrinka, Auger-Aliassime, Ruud sau Tsitsipas. Întregul lui plan a fost construit astfel încă să atingă maximul la Roland Garros, iar jocul prestat la Paris demonstrează asta. Djokovic nu le-a dat adversarilor nicio șansă și e favorit să își apere titlul cucerit anul trecut. 

cota2.ro

Dacă Nole a arătat impecabil, Rafael Nadal a arătat semne de slăbiciune turul precedent, în fața lui Felix Auger-Aliassime. Ibericul s-a impus în 5 seturi, 6-3 în decisiv, la finalul a 4 ore și 23 de minute de joc. Rafa nu e la capacitate maximă din punct de vedere fizic, jucând doar 5 meciuri pregătitoare pe zgură înaintea Mareului Șlem parizian. Meciul cu Djokovic a fost programat ultimul în sesiunea de seară, alt motiv de nemulțumire pentru spaniol. El le transmisese clar organizatorilor că preferă condițiile din zi, când mingea sare total diferit, favorizându-i jocul. 

Ultimul joc direct dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal a avut loc chiar la Roland Garros, anul trecut, în faza semifinalelor. Sârbul se impunea 3-6, 6-3, 7-6(4), 6-2. Alte informații și statistici interesante: 

• 9 meciuri consecutive fără set pierdut are Novak Djokovic în acest moment;

• Nadal nu are niciun titlu pe zgură în anul 2022. A fost învins de Alcaraz în sferturi la Madrid și de Shapovalov în optimi la Roma;

• 31 de ași are Djokovic la Roland Garros 2022, Nadal doar 7;

• 134 de lovituri câștigătoare are Djokovic în turneu, Nadal are 126;

• 123 km/oră a fost viteza medie a forehand-urilor expediate de Djokovic în acest turneu. În cazul lui Nadal, 120 km/oră;

• 8 ore a petrecut Djokovic pe teren la actuala ediție, Nadal a stat 11 ore;

• Djokovic este mai tânăr decât Nadal cu 11 luni și 9 zile.

Pe Betfair, cota pentru handicapul -1.5 la seturi pe Novak Djokovic (victorie 3-0 sau 3-1 Djokovic) este @1.83. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Pronostic:
Djokovic -1.5 seturi
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro