Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Argentina

BETANO

Italia - Argentina

Campionalele Europei si Americii de Sud se intalnesc diseara pe ”Wembley” in prima editie a Finalissima, o competittie care le pune fata in fata pe castigatoarea Campionatului European si pe castigatoarea Copei America. Foarte important de retinut e ca meciul nu va avea prelungiri, in caz de egalitate trecandu-se direct la loviturile de departajare.

Mancini nu-i are la dispozitie pentru aceasta finala pe Immobile, Chiesa, Berardi, Castrovilli si Zaniolo, pentru postul de atacant avandu-i doar pe Belotti si Scamaca. Italia vine dupa ratarea Campionatului Mondial, iar optimismul nu e la cote prea ridicate in tabara acestora. Italia a pierdut ultimele 3 jocuri contra Argentinei, iar ultima victorie dateaza din 1982. Chiellini va juca pentru ultima data la nationala si cu siguranta va face echipa cu Bonucci in centrul defensivei, iar in linia mediana, Mancini va miza pe Jorginho si Barella la mijloc, trio-ul fiind completat de aparitia lui Pessina.

cota2.ro

Argentina a castigat Copa America dupa foarte multe incercari, iar Messi a cucerit primul trofeu cu nationala. In aceasta seara va incerca sa-l cucereasca pe al doilea, iar meciul pare sa fie momentan la indemana acestora, avand in vedere absentele Italiei. Messi, Lautaro si Di Maria formeaza un trio exceptional si cred ca defensiva Italiei va avea foarte mult de munca. Argentina e neinvinsa de 31 de meciuri, iar defensiva si linia mediana a acestora care coboara mult, ingreuneaza foarte mult reusitele adversarelor. Ma astept ca Italia sa aiba mari probleme, mai ales pe atac pozitional.

Pontul meu merge catre sud-americani pe care ii vad favoriti la castigarea acestui trofeu. Faptul ca nu participa la Mondial, lipsa jucatorilor importanti, defensiva destul de nesigura si moralul slab ii fac pe italieni sa porneasca cu sansa a doua. Italia nu trebuie subestimata, intr-adevar, insa nu par prea pregatiti pentru acest duel in opinia mea, fapt pentru care am ales sa mizez pe Messi & Co. Pontul meu pentru acest meci este ”Argentina -0.25 AH” la o cota de 2.10, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Italia vs Argentina
Pronostic:
Argentina -0.25 AH
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro