Ponturi Pariuri Fotbal Scoția vs Ucraina

BETFAIR SPORTSBOOK

Scoția și Ucraina dispută astăzi, de la ora 21:45, semifinala play-off-ului pentru Campionatul Mondial din Qatar. 

Semifinala dintre Scoția și Ucraina a fost amânată în mai multe rânduri, din cauza războiului provocat de Rusia pe teritoriul ucrainean. Câștigătoarea acestui meci mai are un hop înaintea calificării la turneul final din această iarnă, un duel împotriva Țării Galilor. 

cota2.ro

Scoția nu a mai participat la un turneu final mondial din anul 1998. Generația actuală, una care s-a calificat și la Euro 2020, le dă speranțe fanilor. Are în componență câteva staruri din Premier League, precum căpitanul Andrew Robertson (Liverpool), John McGinn (Aston Villa), Scott McTominay (Manchester United) sau Che Adams (Southampton). Naționala antrenată de Steve Clarke a încheiat pe locul secund grupa preliminară F, în spatele Danemarcei, dar peste Israel, Austria, Insulele Feroe și Republica Moldova. 

Ucraina este într-o situația specială. Din cauza războiului, competiția internă a fost anulată, iar echipele s-au antrenat pe unde au putut și au jucat doar câteva meciuri amicale. Asta nu are cum să nu afecteze ritmul de competiție al celor 16 fotbaliști convocați de la echipe din prima ligă ucraineană. Întregul lot resimte în continuare sentimente intense, dovadă conferința oficială de presă, când Zinchenko, fundașul lui Manchester City, a izbucnit în lacrimi. 

Cele mai interesante informații și statistici înaintea partidei de pe Hampden Park, una la care vor asista 51866 de spectatori:

• Scoția a disputat două meciuri amicale în anul 2022, marcând în ambele: 1-1 cu Polonia și 2-2 cu Austria

• singurul meci direct disputat pe teritoriul Scoției a fost câștigat de gazde, scor 3-1, în preliminariile Euro 2008

• 17 goluri a marcat Scoția în cele 10 meciuri din grupa preliminară pentru Campionatul Mondial

• 13.00 ocazii de gol/meci și-a creat Scoția în preliminarii, având o medie de 5.20 șuturi expediate pe spațiul porților adverse

• 6.1 cornere/meci a obținut Scoția în grupa preliminară

• 33 de cornere a avut Scoția în ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu

• 252.85 milioane de euro valorează lotul Scoției de astăzi. Ucraina e mai slab cotată, la 213.50 milioane de euro. 

Am ales pentru această partidă un pariu pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos și pe care îl voi folosi în cadrul proiectului Challenge Cota2 unde joc fiecare pariu cu miză fixă, iar separat, plasez 100 de lei cu reinvestirea câștigului în speranța că voi reuși să leg 10 la rând consecutive pentru a ajunge de la 100 la 100.000 de Lei!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Scoția vs Ucraina
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro