Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Marin Cilic

BETANO

Mult mai slabă valoric partea inferioară a tabloului masculin la Roland Garros, acolo unde Rublev, Cilic, Ruud și Rune luptă pentru două locuri în semifinale. 

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta este în formă foarte bună, având numai puțin de 3 turnee câștigate, la Dubai, Marseille și Belgrad, dar și semifinale la Indian Wells și Rotterdam. Andrey lovește foarte puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Aici a trecut de Kwon, Delbonis și Garin, de fiecare dată pierzând câte un set, iar în optimile de finală a profitat de abandonul lui Sinner. 

cota2.ro

Ajuns la 33 ani, Marin Cilic se apropie de finalul unei cariere strălucitoare in care a câștigat 20 titluri ATP, a fost campion la US Open și finalist la Wimbledon și Australian Open. Evoluția lui foarte bună aici surprinde în contextul unui an destul de slab, în care cea mai bună performanță rămâne faza optimilor de finală de la Australian Open. În schimb a fost eliminat în primul tur la Dubai, Indian Wells și Estoril, în turul secund la Doha, Miami, Monte Carlo și Madrid și în turul 3 la Roma. Marin este însă un jucător experimentat care atunci când se simte bine poate avea rezultate excelente. Aici a pierdut un singur set, în turul secund cu Fucsovics, iar în optimile de finală a jucat extraordinar contra viitorului număr 1 Medvedev, învingându-l cu 6-2, 6-3, 6-2 fără să ofere măcar o șansă de break. 

Cei doi s-au întâlnit ultima dată la Australian Open, când Cilic a câștigat cu 3-1. Având în vedere că meciul se dispută pe zgură, de această dată îl văd ușor favorit pe Rublev, însă în orice caz mă aștept la un meci echilibrat și lung. Atât Rublev cât și Cilic sunt în general jucători inconstanți care au multe fluctuații pe timpul partidelor. Cota de 2.67 oferită de Betano pentru Victorie Rublev și peste 3.5 seturi pare excelentă.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Andrey Rublev vs Marin Cilic
Pronostic:
Victorie Andrey Rublev și peste 3.5 seturi
Cota
2.67
Cota finala: 2.67
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro