Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

Superbet

Spania și Portugalia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în grupa din Liga Națiunilor. Spania este finalista ediției 2020/2021 din UEFA Nations League. A pierdut finala disputată împotriva Franței, scor 1-2. Selecționerul Luis Enrique se bazează pentru actuala acțiune pe un lot mixt. Combină experiența unor fotbaliști precum Busquets (33 de ani) sau Jordi Alba (33 de ani) cu elanul lui Ansu Fati (19 ani) sau Gavi (17 ani). „Furia Roja” vine după o campanie preliminară reușită. A câștigat o grupă cu Suedia, Grecia, Georgia și Kosovo, obținând biletele pentru Campionatul Mondial din Qatar. 

Portugalia, campioana ediției inaugurale din Nations League, a intrat în al 8-lea an cu Fernando Santos în postura de selecționer. Strategia rămâne aceeași, construită în jurul lui Cristiano Ronaldo. Vârful lui Manchester United are 115 goluri în 186 de apariții, fiind cel mai bun marcator din istoria tuturor naționalelor. Ronaldo este convocat pentru actuala acțiune. 

cota2.ro

• ultimele 4 partide directe dintre Spania și Portugalia s-au încheiat la egalitate: 0-0, 3-3, 0-0 și 0-0

• cel mai recent meci direct, în iunie 2021, a fost unul foarte închis, cu doar 3 șuturi expediate pe spațiul porții

• în ultimul meci disputat de Spania pe teren propriu s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză, 0-0 contra Suediei

• 15-5 a fost golaverajul Spaniei în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Portugalia a avut un bilanț asemănător, 17 goluri înscrise și 6 încasate

• 795.00 de milioane de euro valorează lotul Spaniei. Cel al Portugaliei e ușor superior, 823.50 milioane de euro. 

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final X (PsF X) este @1.65.

Încasează AICI 4 Bonusuri Gratis și FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet

Italianca Martina Trevisan (59 WTA) și americanca Cori Gauff (23 WTA) se întâlnesc astăzi, după ora 17:30, în semifinalele Roland Garros 2022. 

Martina Trevisan este o italiancă aflată la maturitatea sportivă, în vârstă de 28 de ani. De-a lungul carierei a fost nevoită să depășească multe accidentări și obstacole. Acum traversează cea mai bună formă, câștigând titlul pe zgura de la Rabat și atingând semifinalele la Roland Garros. Jocul ei este solid, se deplasează bine, lovește destul de puternic cu forehand-ul, dar cel mai important, nu renunță la niciun punct. 

Cori Gauff, marea speranță a tenisului american, abia a împlinit 18 ani. Are două turnee cucerite în carieră, dar până acum nu făcuse pasul în fazele avansate ale turneelor de Grand Slam. Tinerețea poate fi un dezavantaj pentru Cori. Jocul ei este unul complet, dar cu multe momente de cădere, cu erori neforțate.

• Trevisan a câștigat singurul meci direct împotriva lui Gauff, tot la Roland Garros, în 2020. A fost 4-6, 6-2, 7-6, într-o partidă în care avea cotă identică cu cea de astăzi, outsider clar

• un singur set a cedat Martina Trevisan în turneu, în sfertul cu Leylah Fernandez, finalista de la US Open 2021

• 10 victorii consecutive are Trevisan în circuit

• 113 lovituri câștigătoare are Trevisan la Roland Garros 2022. Gauff are 91

• 15 duble greșeli a comis Trevisan până în semifinale, Gauff 31.

• Trevisan lovește mai puternic cu forehand-ul, viteza medie fiind 108 km/oră. În cazul lui Gauff, media e 104 km/oră.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de +6.5 game-uri pe Martina Trevisan este @1.30. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Portugalia
Pronostic:
PSF X
Cota
1.65
Trevisan vs Gauff
Pronostic:
Trevisan H1 (+6.5 ) game-uri
Cota
1.30
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro