Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

Turneul feminin de la Roland Garros a ajuns în faza semifinalelor, Iga Swiatek, Darya Kasatkina, Cori Gauff și Martina Trevisan urmând să lupte pentru cel mai important titlu pe zgură. 

Iga Swiatek - Darya Kasatkina 

cota2.ro

Iga Swiatek este o jucătoare din Polonia de 21 ani, liderul mondial în tenisul feminin. Ea traversează o perioadă senzațională, înregistrând numai puțin de 33 victorii consecutive în circuit, perioadă în care a câștigat numai puțin de 5 titluri consecutive. Ultima ei înfrângere datează din luna februarie, când a pierdut cu Ostapenko la Dubai, de atunci pierzând doar 6 seturi din 66 disputate. Aici și-a dominat copios adversarele și chiar dacă a pierdut primul set cu Zheng nu a avut nicio emoție cu privire la victorie, cedând doar 2 game-uri în următoarele 2 seturi. A trecut pe rând de Tsurenko, Riske, Kovinic , Zheng și Pegula. 

Darya Kasatkina este una dintre jucătoarele solide din circuitul feminin, o rusoaică de 25 ani cu 4 titluri WTA câștigate și 7 ITF. Ea se află într-o perioadă bună a carierei, iar pe zgură are 12 victorii în ultimele 15 partide disputate, doar Jabeur și Sorribes Tormo reușind să o învingă. Aici nu a pierdut set, deși a avut adversare dificile precum Kudermetova sau Giorgi. Înaintea partidei din sferturile de finală, Kasatkina cedase maxim 5 game-uri în primele 4 meciuri din acest turneu. 

Swiatek este mare favorită și pare invincibilă în acest moment, însă și Kasatkina este o jucătoare de luat în seamă. Nu văd o victorie atât de clară și cred că jucătoarea din Rusia poate câștiga cel puțin 6 game-uri. 

Martina Trevisan - Cori Gauff 

Martina Trevisan este fără îndoială surpriza acestei ediții de Roland Garros, sportiva de 28 ani din Italia fiind la cea mai mare performanță din carieră. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, Martina pare în cea mai bună formă a carierei și vine aici după primul titlu WTA câștigat în carieră, la Rabat. Ea a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit, având victorii cu Muguruza ori Fernandez. 

Cori Gauff este la doar 18 ani, un nume deja important în tenisul feminin. Ea are deja 2 titluri WTA câștigate și a apărut de ceva timp în prim plan, cu victorii la cele mai importante jucătoare ale lumii. Aici a jucat foarte bine și nu a pierdut set, deși a avut un traseu mult mai greu decât adversara sa, cu adversare precum Elise Mertens, Kaia Kanepi sau Sloane Stephens. Spre deosebire de adversara sa, Gauff este o jucătoare ofensivă, care caută ea punctele, înregistrând de regulă multe puncte câștigătoare dar și destule erori neforțate. 

Cele două jucătoare s-au întâlnit și în 2020 la Roland Garros, iar Trevisan s-a impus cu 7-5 în decisiv după o partidă extrem de echilibrată. Gauff este favorită acum, însă nu cred că va avea o partidă ușoară, iar limita de 19.5 seturi pare ușor de depășit chiar și în condițiile unui meci de 2 seturi. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Darya Kasatkina
Pronostic:
Darya Kasatkina - peste 5.5 game-uri
Cota
1.62
Martina Trevisan vs Cori Gauff
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 2.67
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro