Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Norvegia

BETANO

Serbia - Norvegia

De la ora 21:45, pe ”Stadion Rajko Mitic” din Belgrad, Serbia primeste vizita Norvegiei in prima runda din Liga Natiunilor. Cele doua echipe fac parte din League B (Grupa 4) alaturi de Suedia si Slovenia.

Serbia a fost invinsa in ultimul meci de catre Danemarca, scor 0-3, insa partida a fost una amicala, fara prea mare importanta. De partea cealalta, Norvegia a castigat in Martie un duel amical cu Armenia, incheiat cu un scor ireal: 9-0. Serbia e neinvinsa pe teren propriu in ultimele 7 meciuri, bifand victorii in 5 dintre aceastea si reusind sa puncteze de fiecare data. Interesant este ca atunci cand Serbia a obtinut ultimele 5 victorii pe propriul teren, a reusit sa marcheze de fiecare data de minim trei ori, iar in 3 dintre acestea a punctat de minim 4 ori. Norvegia are 10 meciuri fara infrangere in ultimele 11 partide jucate in deplasare, avand astfel 6 victorii, 4 rezultate de egalitate si o infrangere, iar inafara meciului pierdut cu Olanda, ”nordicii” au reusit sa puncteze cel putin o data in fiecare meci.

cota2.ro

Serbia nu-l va avea pe Vlahovic in aceasta seara, insa lotul e unul excelent, iar Mitrovic e intr-o forma extraordinara si poate sa-l inlocuiasca cu brio. Haaland va fi prezent in echipa Norvegiei care are usoare absente in defensiva. Pe plan ofensiv, acestia pot conta si pe jucatori precum King, Elyounoussi sau Ødegaard.

Pontul meu merge bineinteles pe goluri. Atat Serbia, cat si Norvegia au rezultate bune in ultimele 9 partide, ambele fiind invinse doar o singura data. Mai mult decat atat, sarbii joaca foarte bine acasa, iar meciurile lor produc foarte multe goluri. Ambele nationale vor avea ofensive puternice care isi vor crea multe oportunitati, iar acest duel cred ca se va incheia cu minim 2-3 sau chiar 4 goluri marcate. Pariul meu pentru meciul Serbia - Norvegia este ”Peste 2.25 goluri asiatice”, la o cota de 1.87, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Serbia vs Norvegia
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro