Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

BETANO

Am ajuns în semifinale și pe tabloul masculin de la Roland Garros, iar dacă la fete am avut partide dezechilibrate cu victorii clare are favoritelor, aici vom merge pe echilibru.  

Rafael Nadal - Alexander Zverev

cota2.ro

În sesiunea de zi avem meciul dintre "regele" Nadal și Alexander Zverev, meci care se dispută chiar de ziua jucătorului iberic.

La 36 ani, Rafael Nadal este văzut de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, un jucător care în ultimele două decenii a marcat lumea tenisului, în special pe zgură. El deține recordul de 21 turnee de mare șlem câștigate și are de-alungul carierei numai puțin de 91 de titluri. La Roland Garros are 13 titluri și este văzut drept mare favorit la al 14-lea, într-un an în care a jucat destul de puțin, dar a obținut 3 trofee importante, la Australian Open, Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. Deși venea cu o accidentare suferită în finala de la Indian Wells, Rafa a jucat foarte bine, trecând de Thompson, Moutet, van de Zandschulp, Auger Aliassime și Novak Djokovic, partidele cu tânărul canadian și cu liderul mondial fiind meciuri de peste 4 ore. 

Alexander Zverev a reușit marea surpriză în sferturi, trecând de Carlos Alcaraz, noul copil minune al tenisului masculin. Neamțul a fost foarte motivat, deranjat de atenția excesivă care i se acordă puștiului care încă nu a reușit nimic notabil în carieră. Zverev este de ceva ani unul dintre cei mai buni jucători din circuit, numărul 3 mondial, campion olimpic en-titre câștigător al Turneului Campionilor și finalist de turneu de mare șlem. După un început de sezon presărat cu mulți nervi, a început să joace din ce in ce mai bine, iar pe zgură are semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid. Aici a trecut de Ofner, Baez, Nakashima, Zapata Miralles și Carlos Alcaraz, cele mai mari probleme avându-le în turul secund când a revenit de la 0-2. 

După cum a jucat contra lui Djokovic, Rafael Nadal este mare favorit, însă așa cum am spus și înaintea partidei cu Alcaraz, niciodată Alexander Zverev nu trebuie subestimat. Neamțul l-a bătut pe Nadal în 3 din ultimele 4 partide directe, anul trecut chiar la Madrid, la turneul său favorit. Mă aștept la un meci lung, echilibrat, cu cel puțin 4 seturi.

Casper Ruud - Marin Cilic

Casper Ruud a respectat calculele hârtiei și este aproape de prima finală de Grand Șlem din carieră, pe suprafața sa favorită. Ruud are la doar 23 ani, 8 titluri câștigate, fiind la această oră unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. El se află momentan pe locul 8 ATP cu un potențial imens de creștere în următorii ani. Casper are victorii cu Zverev, Schwartzman, Tsitsipas ori Auger Aliassime fiind capabil să învingă pe absolut oricine într-o zi bună. Aici a trecut de Tsonga, Ruusuvuori, Sonego, Hurkacz și Rune, o singură partidă fiind încheiată în minim de seturi. 

Marin Cilic este surpriza plăcută a acestui turneu, în contextul evoluțiilor sale modeste din acest an  în care cea mai bună performanță era faza optimilor de finală de la Australian Open. În schimb a fost eliminat în primul tur la Dubai, Indian Wells și Estoril, în turul secund la Doha, Miami, Monte Carlo și Madrid și în turul 3 la Roma. Ajuns la 33 ani, Cilic este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, a câștigat 20 titluri ATP, a fost campion la US Open și finalist la Wimbledon și Australian Open. El vine după o partidă incredibilă contra lui Rublev în sferturile de finală, câștigată în super tie-breakul setului decisiv, meci care a durat peste 4 ore. În rest a jucat extrem de bine, trecând în minim de seturi de Balasz, Simon și Medvedev și cu 3-1 de Fucsovics. 

Cei doi s-au întâlnit de 2 ori în carieră, iar Ruud s-a impus de fiecare dată. Îl văd favorit pe norvegian și acum , însă cu siguranță Cilic va fi un oponent dificil și mi-e greu să cred că meciul se va încheia în 3 seturi. Merg pe același pronostic, over 3.5 seturi. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Alexander Zverev
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.00
Casper Ruud vs Marin Cilic
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 5.40
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro